ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/4/14

Δήμος Κατερίνης θα συγκρουσθούμε με το χθες?

Έχει πραγματικά ανάγκη προοδευτικής αλλαγής?

   Ο απερχόμενος Δήμαρχος Κατερίνης ομολόγησε ότι ξόδεψε 5,5 εκα ευρώ προκειμένου να αποζημιώσει τους συγκληρονόμους της πλατείας Ευκαρπίδη πλην όμως δεν έχει σχεδιασμό αξιοποίησης της ενόψει οικονομικής στενότητας. Η πρώτη αντίφαση ,γιατί έκανε τότε αυτήν την πανάκριβη αγορά?
 Γιατί δεν έκανε μελέτη ο Δήμος Κατερίνης ώστε να απορροφήσει κονδύλια από το ΕΣΠΑ με την.....
στήριξη τεσσάρων κυβερνητικών βουλευτών που μας εκπροσωπούν, και να κατασκευάσει το υπόγειο παρκινγκ με ανάπλαση της πλατείας Ευκαρπίδη με πράσινο ώστε να εκλείψει αυτή η ασχήμια και η εικόνα εγκατάλειψης?
Αυτό δεν είναι αβελτηρία και ανικανότητα όταν σου προσφέρουν χρήματα όπως το ΕΣΠΑ και δεν έχεις την ικανότητα να τα απορροφήσεις? Δεν έχει σχέδιο ανάπτυξης περιμένει το νέο ΕΣΠΑ και είπε σε τηλεοπτικό μονόλογο ότι θα πάρει κονδύλια χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ?
Θα ανοίξει η στρόφιγγα της ΕΕ. για τον Δήμο Κατερίνης, αυτό μόνον θυμηδία προκαλεί,  αλήθεια αυτά τα Μέγαρα που κτίζονται πως θα συντηρούνται?
Όπως τα Δημοτικά Γυμναστήρια η το Κολυμβητήριο που έχουν εγκαταλειφθεί?
Έτσι αντιλαμβάνεται τις έννοιες Αθλητισμός και Πολιτισμός ο κ Χιονίδης ,μας εκλαμβάνει ως ιθαγενείς?
Έχει η Κατερίνη Πολιτισμό ας είναι καλά η Σχολή Γονέων και Κηδεμόνων το Ανοικτό πανεπιστήμιο διαφορετικά δεν θα υπήρχε τίποτα Δεν με πείθουν οι φανφάρες και οι δεσμεύσεις Χιονιδη ουδόλως ,ξοδεύονται αλόγιστα χρήματα για την προβολή τους και ουσιαστικά έργα δεν γίνονται ούτε ένα Δημοτικό Ιατρείο.
Δεν γνωρίζω αν έχει δημοσκοπικό προβάδισμα και προεξοφλεί την νίκη του, πιστεύω οι δημότες έχουν γνώση και κρίση και θα κάνουν καλύτερη επιλογή θα δουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα νέων Υποψηφίων που δεν κουβαλούν τέτοια φθαρμένη και παλαιοκομματική νοοτροπία, ας μην αποποιείται δε την κομματική του ταυτότητα διότι το ψηφοδέλτιο του πλην μια δυο εξαιρέσεων είναι αμιγώς νεοδημοκρατικό και μπολιάστηκε με πράσινους υποψηφίους μιας και οι κυβερνητικοί Εταίροι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος συμπορεύονται..  
Επειδή κινδυνεύω να παρερμηνευτώ με όσα γράφω διευκρινίζω ότι δεν σκέπτομαι να αναμειχθώ με τις αυτοδιοικητικές εκλογές η να ενταχθώ σε Συνδυασμό, όμως καταθέτω την γνώμη μου για το μέλλον αυτής της ΠΌΛΗΣ σαν ενεργός πολίτης, τίποτα παραπάνω.
 Έχω αντιρρήσεις και ενστάσεις για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου Κατερίνης διαφωνώ με την στρατηγική και νοοτροπία του κ ΧΙΟΝΙΔΗ.   Επαναλαμβάνω η διαχείριση των δημόσιων πραγμάτων απαιτεί διαφάνεια και δημοσιότητα ,αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσει η νέα Δημοτική Αρχή, οι δημότες πρέπει να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είτε μέσω διαδικτύου η τηλεόρασης όπως σε πολλούς Δήμους..

ΒΑΣΙΛΗΣ Δ. ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου