ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/4/14

Διαχρονική δημοτική αρχή... Διαχρονικά προβλήματα... Διαχρονική αδιαφορία...

Πέρασαν δέκα χρόνια και όμως είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα ........

Διαχρονικά προβλήματα.... διαχρονική και η αδιαφορία της εκάστοτε δημοτικής αρχής....

Περπατώντας χθες στην Ολυμπιακή Ακτή διαπίστωσα πως τα φώτα στο πάρκο είναι σβηστά καθώς και στον πεζόδρομο υπάρχουν γυμνά καλώδια, ένα σωρό σαμαράκια από...

κιβόλιθους, σπασμένα πλακάκια και βουλωμένο δίκτυο αποχέτευσης.

Κάποιοι κάτοικοι μου είπανε πως είναι έτσι από τον Οκτώβριο και παρά του ότι ενημερώθηκε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου ακόμα δεν αποκαταστάθηκε καμμία βλάβη.

Σκέφθηκα λοιπόν πως ενώ περιμένουμε νέα τουριστική περίοδο να το επισημάνω μέσω του blog σας μπας και συγκινηθεί κανείς.

Για την ακρίβεια και για να είμαι ειλικρινής δεν ελπίζω να συγκινηθεί κανείς από ευαισθησία ή ευσυνηδησία αλλά λόγω του ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο !!!!! ... για να δούμε !!!!! ακόμα και έτσι πάντως καλά θα ήταν να ενεργήσει η τεχνική υπηρεσία.

Έπεσε επίσης στα χέρια μου μια επιστολή που στάλθηκε στον πρώην δήμαρχο κ. Αμοιρίδη και δημοσιεύθηκε κάτι σχετικό στο Ολύμπιο Βήμα το 2004.
Σας την παραθέτω για περαιτέρω σκέψεις ...........

‘’ Κύριε Δήμαρχε,
κύριοι άρχοντες της τοπικής αρχής πριν από δέκα περίπου μέρες απέστειλα στο Ολύμπιο Βήμα μια ανώνυμη επιστολή για το πάρκο της Ολυμπιακής Ακτής και τους κινδύνους που εγκυμονεί για τα παιδιά που παίζουν και τους ανέμελους περιπατητές.
Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να δημοσιευτεί. Με έκπληξη είδα άμεσα δημοσιευμένη τη επιστολή και σκέφτηκα πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δείχνουν ευαισθησία σε θέματα ασφάλειας δημόσιων χώρων και κοινωνικά θέματα και δεν τα χρησιμοποιούν αυτά μόνο ως μέσο προσωπικής προβολής και προώθησης οικονομικών συμφερόντων.
Επανέρχομαι λοιπόν στο πάρκο και σας θυμίζω (δε νομίζω να σας το γνωρίζω )
Πως κάθε χρόνο αρκετά αυτοκίνητα ιδίως νυχτερινές ώρες μπαίνουν στο πάρκο από την ευθεία της Παραλίας. Η σήμανση είναι ελλιπής και χρόνια τώρα δεν μπήκατε στον κόπο να σημάνετε την περιοχή, που φυσικά δεν είναι ο μόνος λόγος των ατυχημάτων, αλλά αφού αυτό περνάει από το χέρι σας κάντε το επιτέλους πόσο είναι το κόστος του? περισσότερο απ ότι δύο τρία φωτιστικά του πεζόδρομου τον οποίο πριν ακόμα παραλάβετε από τον εργολάβο συνεδριάζετε με θέμα να του αποκαταστήσετε τις οικονομικές του ζημιές ?

Κύριοι τοπικοί άρχοντες επειδή είμαι βέβαιος πως θα περιέλθουν σε γνώση σας και οι δύο επιστολές ενεργοποιήστε τους μηχανισμούς και διορθώστε τα πάρκα να μπορούν να παίζουν τα παιδιά μας με μεγαλύτερη ασφάλεια πριν θρηνήσουμε θύματα για τα οποία επαναλαμβάνω πως θα είστε εσείς οι αυτουργοί.’’

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

lefteria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου