ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/7/14

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ και ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας εν΄ όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και στα πλαίσια της προετοιμασίας των τοπικών Διαιτητών.... και Παρατηρητών διοργανώνει σεμινάριο στις 20 και 25 Αυγούστου 2014 στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας και Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης.


Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει:

Ιατρικές Εξετάσεις (οφθαλμίατρου και καρδιολόγου)

Γραπτές Εξετάσεις (20 από τις 800 ερωτήσεις που είναι αναρτημένες στη σελίδα της Ε.Π.Ο.-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ-ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2014-2015)

Κατευθυντήριες γραμμές νέας αγωνιστικής περιόδου

Ανάλυση περιπτώσεων αγώνα από UEFA – FIFA DVD (σημεία που χρήζουν επισήμανσης)

Αθλητική Ψυχολογία

Υπογραφή Διοριστηρίου

Αγωνιστικά Τεστ (σύμφωνα με τα όρια του κανονισμού Διαιτησίας (παράτημα 2 τεστ FIFA)

Οι Διαιτητές, Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Ένωσης μας, που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, υποχρεούνται να υποβάλουν σχετική Αίτηση-Δήλωση, (είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Πιερίας www.epspierias.gr στην ενότητα Έντυπα), στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας ιδιοχείρως ή στο Fax 2351038165 ή με e-mail: epspierias@epspierias.gr

Όσοι δεν υπέβαλλαν ακόμη τη σχετική Αίτηση-Δήλωση μπορούν να το πράξουν μέχρι 15-8-2014.




Αναλυτικό Πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί έγκαιρα

Σημείωση: Όσοι Διαιτητές, Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές τοπικών πρωταθλημάτων υποβάλλουν Αίτηση0-Δήλωση, με την προσέλευσή τους στο σεμινάριο θα προσκομίσουν στην Ε.Δ. τις εν λόγω ιατρικές βεβαιώσεις από Νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν από οφθαλμίατρο και καρδιολόγο στην Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου