ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/8/14

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...Τι ζητάει ο Πρόεδρος του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου από τους διογρανωτές της Βέσπας.

Και εμείς μετά θέλουμε τουρισμό....Αυτος είναι ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ...ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ...
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ...
Ζήτησε από τους διοργανωτές τι μέτρα προτίθεστε να λάβετε για τον περιορισμό αρνητικών επιπτώσεων στο οικοσύστημα της φυσικής προστατευόμενης περιοχής.




ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ                 
ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση:  Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Τ.Θ. 37  Τ.Κ. 602 00 ΛΙΤΟΧΩΡΟ
Πληροφορίες: Πρόεδρος Δ.Σ.
Τηλ: 23520 83000, Φαξ: 23520 83974
e-mail : fedolymp@otenet.gr
website: www.olympusfd.gr


Λιτόχωρο,   01-08-2014
Α.Π.: 1306
   
    ΠΡΟΣ:





Απόστολο Λάγιο
Μακρύγιαλος Πιερίας
Τ.Κ.: 600 66









  
ΘΕΜΑ:  Παροχή διευκρινήσεων για τη διαδικτυακή ανάρτηση με τίτλο «1η Ανάβαση Ολύμπου με VESPA – Σάββατο 4 Οκτωβρίου & Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014» 


      Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας με αφορμή e-mail που μας κοινοποιήθηκε με αφίσα που διαφημίζει εκδήλωση με τίτλο «1η Ανάβαση Ολύμπου με VESPA - Σάββατο 4 Οκτωβρίου & Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014», παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τις λεπτομέρειες του σχετικού προγράμματος το οποίο θα τεθεί υπόψη του ΔΣ, δεδομένου ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για δράση με μαζικό χαρακτήρα.
Στο σχετικό έγγραφο παρακαλούμε να αναφέρεται και τα μέτρα που προτίθεστε να λάβετε για τον περιορισμό αρνητικών επιπτώσεων στο οικοσύστημα της φυσικής προστατευόμενης περιοχής.



Ο Πρόεδρος  του Δ.Σ.



Ανδρεδάκης Παύλος
 
 











 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου