ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/8/14

Πάει και το βρόχινο ύδωρ!!! Θα πούμε το νερό νεράκι…. Mην δηλώνετε τα πηγάδια & τις στέρνες που σας ζητούν οι “αλήτες”…

Παει και το βροχινο νερο! Θα πουμε το νερο νερακι, αλλα εχουμε τον αερα ακομη δικο μας!...
Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (ΠΗΓΕΣ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΛΙΜΝΕΣ ) από τις Περιφέρειες ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει:


Όσο αυτός ο νεοπολύπαθος -γιατί και παλιά έχει περάσει από λογής τσελιγκάδες ουκ ολίγα- λαός θυμίζει την ωραία κοιμωμένη (τώρα πόσο ωραία με τόση ανεργία, πείνα, δυστυχία, αυτόχειρες κτλ…) τόσο η μέγγενη γύρω απ’το λαιμό του θα σφίγγει μέχρι το μοιραίο…
Έρχεται και δίψα…
Και αργότερα ίσως και ειδικός φόρος αναπνοής! (αφού το νερό θα κοστολογείται ήδη σαν χρυσάφι και με άθλια παροχή υπηρεσιών, όπως έχει αποδειχτεί ανά τον κόσμο, όπου ανέλαβαν τα νερά οι βαμπιρικές αυτές εταιρείες: Παρίσι και άλλες γαλλικές πόλεις, Νότια Αμερική, Φιλιππίνες κ.ά.)
Και μη ξεχνάτε τις επίκαιρες ευχές των καιρών:
για όσους είναι χριστιανοί η ελληνική ψυχοπαθητική – πινοκιόμορφη συγκυβέρνηση εύχεται προκαταβολικά: “χαιρετισμούς στον Άγιο Πέτρο όταν κάποια στιγμή, σύντομα σχετικά, τον συναντήσετε!” Και για τους άθεους: “ευχόμαστε εκεί που σας στέλνουμε, για τη σωτηρία πάντα της χώρας, να ανακαλύψετε-σχετικά σύντομα πάλι-το Θεό!”
Υπερβολές έτσι; Ναι! Όσο και η λειτουργία της “δημοκρατίας” , τα μέτρα αυτών που ψήφισαν οι “συνειδητοποιημένοι” πολίτες, η δυσβάσταχτη φορολόγηση αυτών που έχουν πληγεί περισσότερο και με τα χαμηλότερα εισοδήματα και η αντίστοιχα ελάχιστη έως καθόλου σχεδόν εκείνων με τα υψηλότερα και άλλα πολλά “λογικά” που συμβαίνουν στη χώρα του φραπέ, της σφαλιάρας και των “ισχυρών”συνδικάτων…)


Το σχέδιο για να παραδοθούν τα νερά της Ελλάδας έχει ως εξής:
Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (ΠΗΓΕΣ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΛΙΜΝΕΣ ) από τις Περιφέρειες ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει.Ακούγεται μία από τις πολυεθνικές που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι η SUEZ.(σημείωση ανιχνευτή: γαλλική εταιρεία άκρως “σεσημασμένη” για τα πεπραγμένα της παγκοσμίως στο θέμα της αγοράς των νερών!)
BAZOYN XΕΡΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΟΧΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ : Τροποποίηση της αριθ. οικ. 150559/10.6.2011 απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1440/16.6.2011) 1. Η παρ. 1 του άρθρου 2, όπως αντικαταστάθηκε με την αριθ. 160143/8.12.2011 απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2834/15.12.2011), αντικαθίσταται ως εξής:
«1. Όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα χρήσης νερού σύμφωνα με το άρθρο 1 της παρούσας, υποχρεούνται να ζητήσουν την έκδοση άδειας χρήσης νερού για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού, σύμφωνα με τις διαδικασίες της παρούσας, μέχρι 17 Δεκεμβρίου



ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΤΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ.
ΜΗΝ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ!!!!
! “

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου