ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/10/14

Η Τζάκι φωτογράφισε τον Ωνάση γυμνό και έστειλε τη φωτογραφία στα περιοδικά

Ο σάλος που δημιουργήθηκε από το απόσπασμα βιβλίου σύμφωνα με το οποίο οΑριστοτέλης Ωνάσης έστειλε παπαράτσι να φωτογραφίσουν την Τζάκι γυμνή ενώ έκανε μπάνιο στο Σκορπιό, έχει και συνέχεια....
Ο φίλος και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, έχει μια άλλη εκδοχή για τα πράγματα, εντελώς διαφορετική από εκείνη του συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν.

Σύμφωνα με το απόσπασμα του βιβλίου που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, ο Ωνάσης ήθελε να εκδικηθεί τη Τζάκι και έδωσε σε 10 φωτογράφους χάρτη με την ακριβή τοποθεσία του Σκορπιού και τις ώρες που η τότε σύζυγός του έκανε μπάνιο ολόγυμνη.

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, όμως, έρχεται τώρα να ανατρέψει αυτή τη θεωρία. Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα, ο Ωνάσης όχι μόνο δεν είχε στείλει τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν τη γυναίκα του ολόγυμνη, αλλά ήταν εκείνος που έπεσε θύμα της... εκδίκησής της.
Όπως λέει «όταν η Τζάκι έκανε τα στραβά μάτια και την φωτογράφισε παπαράτσι ολόγυμνη στο Σκορπιό, έγινε έξω φρενών ο Ωνάσης αποκαλώντας την τρελοαμερικάνα. Τότε εκείνη, ως παλιά φωτορεπόρτερ, τον φωτογράφισε ολοτσίτσιδο και διοχέτευσε τη φωτογραφία του σε περιοδικό».
Θυμάται επίσης τον Ωνάση να του σχολιάζει τις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας του. «Η Τζάκι δεν αντέχει την ανυπαρξία, ζει τη δημοσιότητα, έστω και όπως τη γέννησε η μάνα της»
.Σύμφωνα με τον Λυμπερόπουλο «η Τζάκι αυτάρεσκα άφηνε τον παπαράτσι να την φωτογραφίσει με τηλεφακό γυμνή και η ίδια φωτογράφισε τον Ωνάση τσιτσίδι». Μάλιστα, έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του τις επίμαχες φωτογραφίες.

«Που να ήξερε όμως ότι φωτογράφιζαν και τον ίδιο ολοτσίτσιδο... Επειδή όμως ο αλησμόνητος φίλος μου έλεγε ότι ο Αδάμ και η Εύα ήταν ευτυχισμένοι στον παράδεισο, αλλά ένας παπαράτσι πήγε στο Δημιουργό τη φωτογραφία του αμαρτήματός τους και τους πέταξε στην κόλαση», θυμάται ο γνωστός συγγραφέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου