ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/11/14

2ο Δημοτικό σχολείο Αιγινίου :

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της αποταμίευσης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου και παρουσία των προϊστάμενων του ΝΤΤ Κατερίνης κ.Ακριτίδη Ευσταθίου και κ. Παπαζιώγα Βασιλείου έγινε εκδήλωση στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αιγινίου.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Ακριτίδης ανέλυσε στα παιδιά την σημασία και τα οφέλη της αποταμίευσης και τους παρότρυνε να σχεδιάζουν το μέλλον τους με γνώμονα τις αξίες της.
Στην...εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Αυγουστίνος Ανδρικόπουλος και η αντιδήμαρχος κ.Βασιλική Νικολοπούλου.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Κυριακούλη Μαρία, στους εκπαιδευτικούς και προπαντώς στα παιδιά για τις εξαιρετικές εκπλήξεις που επιφύλαξαν.


Μετά το πέρας της εκδήλωσης μοιράστηκαν στα παιδιά οι γνωστοί κουμπαράδες του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και παραμύθια με θέμα την αποταμίευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου