ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/11/14

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ»

Αυτά που δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό του υγιούς λογικού, ανθρώπου
Πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να πιστέψουν πως άτομα που συγκέντρωσαν μεγάλη δύναμη, μεγάλο πλούτο, καλή
εκπαίδευση και υψηλό πνευματικό επίπεδο είναι πιθανόν να μην χορταίνουν την πίνα τους για όλα τα παραπάνω και να συνωμοτούν εναντίων ολόκληρου του κόσμου για περισσότερη εξουσία, χρήμα και έλεγχο.
Ο Ράλφ Εππερσον στο βιβλίο του «Το Αόρατο Χέρι» πιστεύει πως η δυσπιστία αυτή είναι το κυρίαρχο στοιχείο που επιτρέπει στους συνωμότες να πετυχαίνουν. (σελ.10) «Οι συνωμότες είναι επιτυχημένοι διότι ο ηθικός πολίτης δεν μπορεί να αποδεχθεί πως άλλα άτομα θα επιθυμούσαν να δημιουργήσουν απίστευτα καταστροφικές πράξεις εναντίων των συμπολιτών τους….
Όσο εμείς κοιμόμαστε και πιπιλίζουμε την καραμέλα της αμφιβολίας που τόσο έντεχνα μας βάλανε στο στόμα τα ΜΜΕ, κάποιοι άλλοι συνωμοτούν εναντίων μας και κλείνουν ακόμα και αυτές τις λίγες χαραμάδες φωτός στην γνώση μας για την αλήθεια που μας περιβάλει:
Πρωτόκολλο Δωδέκατο
Αν βρεθούν πρόσωπα που θα θέλουν να γράψουν εναντίον μας, δε θα βρεθεί κανείς για να εκτυπώσει τα γραπτά τους. Πριν δεχτεί να τυπώσει ένα κείμενο ο εκδότης ή ο τυπογράφος, θα υποχρεώνεται να πηγαίνει στις αρχές, για να πετύχει την έγκριση γι’ αυτό. Μ’ αυτό τον τρόπο θα γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις παγίδες που μας στήνουν και θα τις καταστρέφουμε, δίνοντας εκ των προτέρων εξηγήσεις για την εξεταζόμενη υπόθεση.
(βλέπε: Οδηγίες για την παγκόσμια κυριαρχία ή αλλιώς “Τα 24 προτόκολλα των σοφών της Σιών“:
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html)
-
Σκέφτηκες μήπως όταν πάς να διασκεδάσεις οτι κάποιος έχει φροντίσει τα τραγούδια να λένε βλακείες και τίποτα διδακτικό;
Πρωτόκολλο Πρώτο
Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας Πρωτόκολλο Ένατο
Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας.
-
Όταν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να εξασφαλίσεις το φαγητό σου και το φαγητό της οικογένειας σου, έχοντας διαρκώς και λιγότερες παροχές στην ζωή σου, νομίζεις ότι έτσι είναι η ζωή. Που να φανταστείς ότι κάποιος άλλος την έχει σχεδιάσει έτσι για να παιδεύεσαι και να μην μπορείς να έχεις χρόνο για να σκεφτείς και να δεις τα πραγματικά σου προβλήματα -πόσο μάλλον ν αντιδράσεις-
Πρωτόκολλο Τέταρτο
Και για να μη έχουν τα πνεύματα των Χριστιανών τον καιρό να σκέπτονται και να εξετάζουν τα σχετικά με τους εαυτούς τους, πρέπει να τα αποσπάμε με τις βιομηχανίες και το εμπόριο.
-
Όταν αγοράζεις περισσότερα περιουσιακά στοιχεία πού να φανταστείς ότι κάποιοι επιβουλεύονται ακόμα και τα υπάρχοντα περιουσιακά σου στοιχεία
Πρωτόκολλο Έκτο
Η αριστοκρατία των Χριστιανών σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.
Όταν έρχεται μια κρίση και τελικά κάποιο φιλικό σου πρόσωπο καταστρέφεται οικονομικά -και κατ επέκταση σε όλους τους τομείς- όλα δείχνουν ότι συνέβησαν τυχαία, συγκυριακά η λόγο κακών χειρισμών http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el#p/u/6/cOyxM2Z9U98
-
Όταν βλέπεις τον κόσμο στους δρόμους να ουρλιάζει για την κακή κατάσταση που μαστίζει τις κοινωνίες σήμερα, ασφαλώς θα νομίζεις ότι είναι μια φυσική εξέλιξη. Ούτε καν θα σου περνάει από το μυαλό πως γίνεται σήμερα ακόμα και με την συμβολή της βιομηχανίας και της τεχνολογίας, να μην έχουμε εξασφαλίσει ένα άνετο επίπεδο ζωής για όλο τον πληθυσμό της Γης; Με λίγη δουλειά και πολύ χαρά, ευημερία και πνευματική ανάταση -ισως σας φαίνεται απίστευτό και ομως έτσι έπρεπε να ήταν οι μέρες μας-.
Πρωτόκολλο Τρίτο
Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεοκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος.
Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.
-
Όταν βρίζεις τα θεια δεν συνειδητοποιείς ότι ίσως μέσα σου έχει καλλιεργηθεί κάποια απέχθεια προς αυτά.
π.χ. πολλοί άνθρωποι σε μια δύσκολη τους στιγμή η σ ένα ατύχημα βρίζουν τα θεία, γιατί βρίζουν αυτά και δεν βρίζουν για παράδειγμα ένα αγαπημένο τους πρόσωπο;
Για ότι συμβαίνει επίσης φταίνε οι πολιτικοί, τους οποίους βρίζεις μεν αλλά δεν κάνεις καμία ουσιαστική προσπάθεια να τους ελέγξεις και να τους βάλεις να κάνουν καλά την δουλειά τους.
Πρωτόκολλο Τέταρτο
Οι κοινωνίες αυτές θα έχουν μία απόλυτη απέχθεια προς την ανώτερη πολιτική και προς τη Θρησκεία.
-
Οι πολιτικοί βλέπεις ότι είναι άχρηστοι, ότι ο ένας κάνει πιο πολύ κακό από τον άλλο, ο καινούριος έρχεται στην εξουσία και κατηγορεί τον προηγούμενο για ότι συμβαίνει και όταν φεύγει τα πράγματα είναι χειρότερα (ολοι μαζί έχουν άσυλο για οτι κάνουν).
Δεν πας να ψηφίσεις ανθρώπους που αγαπούν την πατρίδα σου και πιστεύεις ότι θέλουν ν αφιερωθούν στην υπηρεσία και τον σεβασμό του πολίτη, αλλά ψηφίζεις αυτόν που νομίζεις ότι είναι λιγότερο χειρότερος από τον άλλο. (ανάλογα με την άποψη που σου έχουν διαμορφώσει τα ΜΜΕ αφού προφανώς δεν τον ξέρεις προσωπικά και δεν έχεις προσωπική άποψη). Είσαι σε μια μόνιμη αντιπαλότητα μεταξύ δυο κομμάτων που εναλλάσσονται στην εξουσία, ακριβώς όπως δυο ομάδες ποδοσφαίρου κλωτσούν την μπάλα η οποία περνά από την μια στην άλλη.
Πρωτόκολλο Δεύτερο
Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας. Πρωτόκολλο Δέκατο
Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό, θα συντελέσουμε στην εκλογή προέδρων, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν τους κρυμμένη κάποια ηθική πληγή, κάποιον “Παναμά”. Ο φόβος των αποκαλύψεων, η επιθυμία που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο που ανέβηκε στην εξουσία να διατηρήσει τα προνόμιά του, τις ωφέλειες και τις τιμές, οι οποίες ανήκουν στη θέση του, θα καταστήσουν τους Προέδρους τυφλούς εκτελεστές των διαταγών μας.
-
Έχεις χάσει από καιρό την συνήθεια να σκέφτεσαι και να δημιουργείς μόνο ν αντιγράφεις και να παπαγαλίζεις μπορείς αλλά επειδή ακριβώς δεν σκέπτεσαι δεν το συνειδητοποιείς και ακόμα και να το καταλάβεις δεν μπορείς ν τ αλλάξεις. Θέλεις κάποιος να στα έχει όλα έτοιμα. Θέλεις κάποιος άλλος να σε φροντίζει. Θέλεις κάποιον άλλο να κατηγορείς για ότι σου συμβαίνει.
Πρωτόκολλο Τρίτο
Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.
-
Όταν εσύ καταπιάνεσαι ανέμελος με τις καθημερινές σου ασχολίες που να πάει το μυαλό σου ότι κάποιος άγνωστος σε μισεί και θέλει την οικονομική και φυσική σου εξόντωση. Τόσο εσένα όσο και της οικογένειας σου.
Πρωτόκολλο Ενδέκατο
Οι Χριστιανοί είναι κοπάδι πρόβατα και εμείς είμαστε οι λύκοι…
-
Όταν εσένα σου ξεφεύγει η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σου και αρκείσαι μόνο στο να τους προσφέρεις υλικά αγαθά, που να φανταστείς ότι κάποιοι άλλοι ασχολούνται με την διαπαιδαγώγηση των δικών σου παιδιών.
Πρωτόκολλο Ένατο
Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας.
Σε λίγο οι οργανώσεις μας θα έχουν εγκατασταθεί σε όλες τις πρωτεύουσες, έτοιμες να ανατινάξουν οποιοδήποτε κρατικό συγκρότημα εναντίον μας.
-
Όταν συνειδητοποιείς ότι αντί να καταπολεμάμε τις ασθένειες διαρκώς νέές ξεφυτρώνουν κάθε μέρα.
Όταν βλέπεις την διαφωνία, την διχόνοια και το αδικαιολόγητο μίσος καθημερινά γύρω σου, όταν βλέπεις τους συνανθρώπους σου να ζουν ασφυκτικά κλεισμένοι μέσα στις πόλεις και να διαπληκτίζονται ο ένας με τον άλλο που να φανταστείς ότι αυτά έχουν γίνει βάση σχεδίου και όχι τυχαία.
Όταν βλέπεις την κυβέρνηση να παίρνει διαρκώς νέα αντιλαϊκά μέτρα που περιορίζουν όλο και περισσότερο τους ανθρώπους και εντείνουν τα παραπάνω προβλήματα, που να φανταστείς ότι κάποιος συντονίζει και μεθοδεύει αυτό και μάλιστα ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Πρωτόκολλο Δέκατο
πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.
-
Όταν βλέπεις καθημερινά να μειώνεται η αγοραστική σου δύναμη και η αύξηση της φορολογίας και τους κόστους ζωής να σε περιορίζουν όλο και σε πιο υποβαθμισμένα τρόφιμα και υλικά αγαθά που να φανταστείς ότι αυτό δεν είναι τυχαίο και ίσως κάποιοι έχουν φροντίσει γι αυτό που θα έχει σαν αποτέλεσμα την φυσική εξαθλίωση σου, ώστε να είσαι στο μέλλον ευχαριστημένος και μόνο που ζεις.
Πρωτόκολλο Έκτο
Ριχνόμενοι έτσι όλοι οι Χριστιανοί στις τάξεις των απόρων, θα σκύψουν ενώπιόν μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα της ύπαρξης.
-
Όταν βλέπεις την διαρκώς αυξανόμενη εξέλιξη της επιστήμης, της βιομηχανίας και του εμπορίου και δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν βελτιώνεται η ζωή σου και η ζωή των συνανθρώπων σου, γιατί το κράτος διαρκώς ζητά όλο και περισσότερα χρήματα από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις υποβιβάζοντας το επίπεδο ζωής τους, μολύνοντας τον αέρα το νερό και περιορίζοντας τους συνανθρώπους σου διαρκώς, που να φανταστείς ότι αυτό ίσως είναι ένα μέρος ενός σχεδίου που σκοπό έχει την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στην γη και στο να αφαιρεί τους καρπούς της εργασίας ώστε αυτοί να μην μετατρέπονται σε βελτίωση της ποιότητας ζωής και υγείας.
Πρωτόκολλο Έκτο
Πρέπει η βιομηχανία να αφαιρεί από τη γη τον καρπό της εργασίας, όπως και του κεφαλαίου, και μέσω της κερδοσκοπίας να έρχεται το χρήμα όλου του κόσμου στα χέρια μας.
-
Όταν βλέπεις γύρω σου την βία και την αδιαφορία να είναι μέσα στο μυαλό σου αποτελέσματα της πολλής ελευθερίας που να φανταστείς ότι κάποιοι ενδεχομένως τα έχουν σπείρει και τα συντηρούν για να έχεις μέσα στο μυαλό σου διαρκώς την άποψη ότι η πολύ ελευθερία είναι κακό πράγμα και να ζητάς μόνος σου τον φυσικό σου περιορισμό και κρατικό έλεγχο.
Πρωτόκολλο Πέμπτο
Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Χριστιανούς μ’ αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία, η διάταξη της οποίας θα είναι τέτοια, ώστε να κατορθώσει, χωρίς να τις συντρίψει, να περιλάβει τις δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και να σχηματίσει την Υπέρτατη Κυβέρνηση.
-
Όταν βλέπεις την αύξηση της αστυνόμευσης και της βίας και δεν θα μπορείς να τα καταλάβεις αυτά γιατί συμβαίνουν στις μέρες σου και τα θεωρείς τυχαία και προσωρινά σημεία των καιρών ίσως και να είναι μελετημένα στοιχεία ενός ευρύτερου σχεδίου που είναι αδιανόητο το ήμερο μυαλό σου να συλλάβει.
Πρωτόκολλο Έβδομο
Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε… Πρωτόκολλο Ενδέκατο
Οι Χριστιανοί είναι κοπάδι πρόβατα και εμείς είμαστε οι λύκοι…
-
Αν σου κάνει εντύπωση η τρομοκρατία με τις κατά καιρούς περίεργες επιθέσεις τους πότε σε πολιτικούς, πότε σε δημόσιους υπαλλήλους και άλλοτε σε απλούς πολίτες με τον αντίποδα τις μυστικές υπηρεσίες που γίνονται όλο και πιο δυνατές και πιο αδιαφανείς ίσως εδώ να βρεις την απάντηση
Πρωτόκολλο Έβδομο
Σ’ όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος. Το όφελος είναι διπλό. Πρωτόκολλο Εικοστό Τέταρτο
Αυτή η τρομοκρατία μας ήταν κάθε φορά απαραίτητη, για να πέσουν οι δύο αυτές δυνάμεις χωρισμένες κάτω από την επιρροή μας. Πρωτόκολλο Εικοστό Τρίτο
Ο άρχοντας αυτός θα πάρει τη θέση των κυβερνήσεων που υπάρχουν σήμερα, οι οποίες σέρνουν την ύπαρξη τους ανάμεσα στις απογοητευμένες εξαιτίας μας κοινωνίες, που απαρνήθηκαν ακόμη και αυτή τη δύναμη του Θεού και στους κόλπους τους υψώνεται από παντού η φωτιά της αναρχίας, ενώ αυτός πρέπει πριν από οτιδήποτε άλλο να κατασβέσεις αυτή την αχόρταγη φλόγα. Αυτή είναι η αιτία, για την οποία θα υποχρεωθεί να καταδικάσει σε θάνατο αυτές τις κοινωνίες, ακόμη και αν πρέπει να τις πνίξει στο αίμα τους, για ν’ αναστήσει με τη μορφή στρατιάς που οργανώθηκε σωστά και αγωνίζεται ευσυνείδητα εναντίον κάθε μολύνσεως ικανής να μολύνει το κρατικό σώμα.
Οι δυνάμεις αυτές ήδη θριαμβεύουν, λεηλατούν και προβαίνουν σε κάθε είδους βιαιοπραγίες με το πρόσχημα της ελευθερίας και του δικαίου. Αυτές κατέστρεψαν κάθε τάξη στην κοινωνία, για να υψώσουν πάνω στα ερείπιά τους το θρόνο του Βασιλιά του Ισραήλ. Τότε θα χρειαστεί να τους απομακρύνουμε από το δρόμο του, στον οποίο δεν πρέπει να υπάρχει ούτε το ελάχιστο εμπόδιο.
-
Αν σου κάνει εντύπωση που εν έτη 2010 τραβάς του Χριστού τα πάθη και βλέπεις όλους γύρω σου απαθείς να υπομένουν τα βασανιστήρια τους, με στόχο την οικονομική και την φυσική τους εξόντωση, χωρίς να ξεσηκώνονται, δυστυχώς ίσως επαληθεύεται ότι οι λαϊκές εξεγέρσεις που έχουν καταγραφεί στην σύγχρονη ιστορία μας ίσως δεν ξεκίνησαν από το συντονισμένο συναίσθημα και την αγανάκτηση του λαού -όπως εμφανίστηκαν και κατεγράφησαν- αλλά από τον συντονισμό κάποιων που έντεχνα τις υποκίνησαν.
Πρωτόκολλο Τρίτο
Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν “μεγάλη”.
Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας.
(Δες το ακόλουθο βίντεο είναι αποκαλυπτικό και εντυπωσιακό, όταν όλα δείχνουν και με στοιχεία πλέον αποκαλύπτεται, ότι η Ρωσική επανάσταση που εγκατέστησε τον κομουνισμό στην Ρωσία και την παγκόσμια αντιπαλότητα των δυο διαφορετικών κόσμων, ήταν επίσης δικό τους δημιούργημα, γι αυτό άλλωστε κατέρρευσε αμαχιτή όταν πια δεν την χρειαζόντουσαν.
Πόσα εκατομμύρια άνθρωποι προδόθηκαν νομίζοντας ότι υπηρετούσαν μια μεγάλη ιδέα:) http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el&hl=el#p/u/6/EwbRZPuUXvU
-
Στο μέλλον ίσως δεν θα έχεις την πολυτέλεια που έχεις τώρα να σκέφτεσαι –όσο μπορείς να σκέφτεσαι- και να διαμαρτύρεσαι.
Πρωτόκολλο Δέκατο Πέμπτο
Ο θάνατος είναι το αναπόφευκτο τέλος καθενός. Είναι προτιμότερο να επισπεύδουμε το τέλος εκείνων, οι οποίοι βάζουν εμπόδια στο έργο μας, παρά το τέλος το δικό μας, που δημιουργήσαμε αυτό το έργο.
Τα μέτρα αυτά εξολόθρευσαν από τον κόλπο του μασονισμού κάθε σπέρμα διαμαρτυρίας.
Κάθε νέα δημιουργία οποιασδήποτε μυστικής οργάνωσης θα τιμωρείται επίσης με θάνατο.
Με τον ίδιο τρόπο θα μεταχειρισθούμε και τους Χριστιανούς Μασόνους που γνωρίζουν περισσότερα απ’ όσα πρέπει.
(ωραίοι άνθρωποι θέλουν να μας κυβερνήσουν, ωραίους και απλούς νόμους θα φέρουν, με τις υγείες μας…)
-
Οι εχθροί σου σ αυτη τη νέα τάξη πραγμάτων ή στον “new world order” μπορεί να σου παρουσιάζονται ως φίλοι σου
Πρωτόκολλο Δωδέκατο
Στην τρίτη γραμμή θα βάλουμε την υποτιθέμενη αντιπολίτευσή μας.
Ένα ελάχιστο όργανο θα είναι ο αντίποδας των ιδεών μας.
Οι αντίπαλοί μας θα θεωρήσουν τον ψευτοαντίπαλό μας αυτόν για σύμμαχό τους και θα μας αποκαλύψουν το εαυτό τους και τα σχέδια τους.
-
Οι οικονομικές κρίσεις που ακούς από τους γονείς σου και αυτές που ζεις στην εποχή σου, που βασανίζουν τους συνανθρώπους σου και κλείνουν μαζικά επιχειρήσεις και σπίτια, πετώντας τους ανθρώπους στο δρόμο, ενώ από την άλλη κάνουν τις πολυεθνικές επιχειρήσεις ακόμα πιο δυνατές, που να φανταστείς ότι δεν είναι τυχαίες και φυσική εξέλιξη της οικονομίας όπως σου παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.
Όταν από την μια χάνεις την δουλειά σου και από την άλλη αυξάνετε η φορολογία που να φανταστείς ότι αυτά τα λεφτά πάνε που σου παίρνουν πετώντας σε στον δρόμο, πάνε ουσιαστικά σ αυτούς που δημιουργούν το πρόβλημα κάνοντας τους πιο δυνατούς και εσένα πιο ανίσχυρο και πιο παραπληροφορημένο.
Πρωτόκολλο Εικοστό
Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις…
Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους…
Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας…
Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών!
-
Όταν θα βλέπεις να δημιουργούνται εταιρείες κολοσσοί γύρω σου και να κλείνουν μαζικά τα μικρότερα μαγαζιά και επιχειρήσεις που να φανταστείς ότι ίσως και αυτό είναι μέρος ενός συντονισμένου σχεδίου που σκοπό έχει να κάνει περισσότερους φτωχούς και λίγους ελεγχόμενους πλούσιους.
Πρωτόκολλο Έκτο
Λίγο αργότερα θα ιδρύσουμε τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές των κολοσσιαίων πλούτων, από τα οποία και οι μεγάλες περιουσίες των Χριστιανών θα εξαρτώνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε θα καταβροχθισθούν μέσα σ’ αυτά, όπως η αξιοπιστία των Κρατών…
-
Όταν δεν αφιερώνεις καθόλου από τον χρόνο σου στο να ελένξεις μαζί με τους συνανθρώπους σου, αυτούς που έκλεξες στις εκλογές αν κάνουν καλά την δουλειά τους, αν υπάρχει διαφάνεια σε ότι κάνει το κράτος, αν τα κοιτάει κάποιος και τους ελέγχει αυτούς που διοικούν μια και ακόμα και ο ανώτατος άρχοντας είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται η οφείλει να εργάζεται για το δημόσιο συμφέρον, που να φανταστείς ότι αυτή σου την ανυπαρξία μπορεί να εκμεταλλευτήκανε άλλοι και ενώ εσύ ακούς τα πάντα από τα ΜΜΕ έτσι όπως σου στρέφουν την προσοχή σου πότε εδώ και πότε εκεί, κρύβονται σημαντικά προβλήματα και στήνονται πίσω από τις πλάτες σου μηχανές που σκοπό έχουν την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος (δηλαδή του δικού σου και των συνανθρώπων σου) χρήματα τα οποία θα χρειαστεί να πληρώσεις στο μέλλον προσαυξημένα και επιβαρημένα με βαριούς τόκους.
Πρωτόκολλο Εικοστό Πρώτο
Επωφεληθήκαμε τη διαφθορά των διοικητών και την αμέλεια των κυβερνητών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος…
-
Όταν ακούς τα πολύτιμα μέταλλα όπως ο χρυσός την μια να μειώνεται η τιμή του σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και ν ακούς ότι αιτία γι αυτό είναι η τεράστια ποσότητα χρυσού που υπάρχει στην αγορά και η διαρκώς αυξανόμενη εξόρυξη του από την γη και η ανακάλυψη νέων ορυχείων και το επόμενο διάστημα ν αυξάνεται σε δυσθεώρητα ύψη ενώ τίποτα δεν έχει αλλάξει από τις μέχρι χθες δικαιολογίες που τον έθεταν στις προηγούμενες ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, που να φανταστείς ότι χρηματιστήρια, ισοτιμίες νομισμάτων, υλικά αγαθά -πετρέλαιο, τρόφιμα και όλοι οι συντελεστές, παράγοντες και δείκτες που συνθέτουν την σύγχρονη οικονομία είναι στην πραγματικότητα απόλυτα χειραγωγούμενοι.
Πρωτόκολλο Εικοστό Δεύτερο
Έχουμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό…
http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html
Για να καταλάβουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε μας το λένε με το καλύτερο τρόπο τα παρακάτω πρωτόκολλα
Πρωτόκολλο Πρώτο
Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία Πρωτόκολλο Τέταρτο
Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Διότι τέτοια είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δε χρησιμεύει παρά στο να καλύπτει τους σκοπούς μας.
Το σχέδιο της ενέργειας της αόρατης αυτής δύναμης και επιπλέον ο τόπος της διαμονής της θα μένουν πάντοτε άγνωστα στο λαό.
Να γιατί είναι αναγκαίο να καταστρέψουμε την πίστη, να αποσπάσουμε από το νου των Χριστιανών αυτή την ίδια την αρχή της Θεότητας και του Αγίου Πνεύματος, για να υποκαταστήσουμε στη θέση τους τους υλικούς υπολογισμούς και τις υλικές ανάγκες.

Επειδή ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει αυτό που συμβαίνει και προσπαθεί να βρεί μια λογική εξήγηση γι αυτη την βλακεία απο την μια που εχει κυριέψει τους συμπολίτες μας και ο άκρατος καταναλωτισμός με την φτώχει και την δυστηχία που ο ενας μετα τον άλλο οδηγήται χωρίς να καταλαβαίνει αν αυτό ειναι φυσικό η το προκάλεσαν συνάνθρωποι του.
Είναι σημαντικό να μελετήσουμε τα πρωτόκολλα που δεν είναι άλλο από τις οδηγίες των ισχυρών αόρατων συνανθρώπων μας για την παγκόσμια κυριαρχία και να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του αν οι οδηγίες αυτές έχουν εφαρμοστεί στην ζωή μας ή όχι. http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html
Για να καταλάβουμε που οδηγεί ο δρόμος στον οποίο μας εχουν βάλει είναι σημαντικό να διαβάσουμε τα ακόλουθα δημοσιεύματα, αφού πρώτα συνειδητοποιήσουμε ότι η κρίση στην Αμερική ξεκίνησε το 2005 απο το κόλπο των τραπεζών με τα subrime επενδυτικά προϊόντα.
Πίσω απ τα κούφια λόγια και το θέατρο, εδώ είναι η ουσία και το μέλλον της περιουσίας του Έλληνα:
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ;
-
ΗΠΑ: Αύξηση 81% στις κατασχέσεις κατοικιών το 2008 http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/435909/ArticleNewsWorld.aspx
-
ΗΠΑ: Εκτόξευση 93% (ετήσια βάση) των κατασχέσεων τον Ιούλιο του 2009 http://www.capital.gr/news.asp?id=347270
-
15 Απριλίου 2008 Κατά 129% αυξήθηκε ο αριθμός των κατοικιών που περιήλθε στον έλεγχο των τραπεζών σε σχέση με το Μάρτιο του 2006. Ο Μάρτιος αποτέλεσε τον εικοστό έβδομο διαδοχικό μήνα που σημειώθηκαν αυξήσεις στις κατασχέσεις. Το Φεβρουάριο οι κατασχέσεις αυξήθηκαν κατά 60%. . http://www.capital.gr/news.asp?id=485821
-
11 Ιουνίου 2008
Η επόμενη πραγματική κρίση στο real estate Τον Απρίλιο του 2009 αναμένεται να ξεκινήσει η αναπροσαρμογή εκατοντάδων χιλιάδων στεγαστικών δανείων κυμαινόμενου επιτοκίου στις ΗΠΑ, προκαλώντας νέο «κύμα» κατασχέσεων. http://www.capital.gr/businessweek/articles.asp?id=520176
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥΣ.
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el#p/u/6/cOyxM2Z9U98
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el#p/u/1/HpqRhvHI9ZQ
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el#p/u/10/fAPyVcJ_qCk
ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum&hl=el&hl=el#p/u/14/2DCbAvyU_6k
ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ…
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΙΣΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου