ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/12/14

Το 3ο Γενικο Λυκείο Κατερίνης συμμετείχε στην εκστρατεία για «Δωρεά μυελού οστών»

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από πρόσκληση του συλλόγου καρκινοπαθών Πιερίας, σε συνεργασία με το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» που οργανώνει Τράπεζα εθελοντών μυελού οστών, μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου βοήθησαν στο έργο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για τη σημαντική αυτή κοινωνική ανάγκη. Δύο...
ημέρες, το Σάββατο 29/11 και την Τετάρτη 3/12 σε ειδικό περίπτερο που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης αλλά και στην ημερίδα – εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 3/12 στο Πνευματικό Κέντρο υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, οι μαθητές ενημέρωναν τους πολίτες που έδειχναν ενδιαφέρον. Τόσο στο Πνευματικό Κέντρο όσο και στην πλατεία η δημοσιογραφική ομάδα με υπερβάλλοντα ζήλο βοήθησε το σύλλογο στη διαδικασία εύρεσης – εγγραφής εθελοντών δοτών του μυελού των οστών. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις σχολικές τους υποχρεώσεις βίωσαν τον εθελοντισμό και συνειδητοποίησαν την αναγκαιότητα προσφοράς στους συνανθρώπους.
Στη δράση συμμετείχαν η δημοσιογραφική ομάδα του σχολείου καθώς και οι μαθητές ενός τμήματος Ερευνητικής Εργασίας που ασχολείται με τον εθελοντισμό, με το συντονισμό των καθηγητριών Χριστίνας Ζέτα, Βασιλικής Τσέλιου, Πολυξένης Μεταξιώτη και Ευτυχίας Μήτσαινα.
Ο σύλλογος των καθηγητών, ο σύλλογος γονέων και ο Διευθυντής του σχολείου συγχαίρουν τους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς καθώς και τους συλλόγους «Όραμα ελπίδας» και Σύλλογο καρκινοπαθών Πιερίας και τους ευχαριστούν για τη συνεργασία.
 Για το 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης

Ο Διευθυντής
Γεώργιος Περδίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου