ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/12/14

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣ

Εικόνες εγκατάλειψης συνθέτουν το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό τη
ς Τοπικής Κοινότητας Κίτρους και συγκεκριμένα στους συνοικισμούς των Εντοπίων και του Καβακλί, οι οποίοι δεν έτυχαν της ίδιας γιορτινής μεταχείρισης από της Τοπικές Αρχές, σε σχέση με τον τελευταίο συνοικισμό της Μπάνας, του οποίου όλα τα δέντρα και οι φωτιστικές κολόνες έχουν στολισθεί κατάλληλα για να υποδεχθούν τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.

Στον συνοικισμό του Καβακλί ή «παραμεθόριο περιοχή» όπως θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε καλύτερα, όχι μόνο οι καμένες λάμπες δεν...
φροντίστηκε να αλλαχτούν, αλλά και το πάρκο που κοσμεί την είσοδο του χωριού, δεν φροντίστηκε να στολισθεί όπως θα έπρεπε κατά την περίσταση, αλλά και όπως αρμόζει σε ένα χωριό που δεν γίνονται διακρίσεις όπως αναφερόταν ο Κ. Δήμαρχος στις προεκλογικές του ομιλίες!
Δεν γνωρίζαμε όμως ότι αναφερόταν μόνο στον συνοικισμό της Μπάνας, τον οποίο φρόντισε και φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο.
Πολλά τα παράπονα των κατοίκων των δυο συνοικισμών, οι οποίοι ανήκουν στο ίδιο χωριό κι’ όμως χρίζουν άλλης μεταχείρισης από την Τοπική Αρχή, καθώς με ιδιαίτερη δυσκολία φτάνουν τα παράπονα τους στον Αντιδήμαρχο μιας και στο Τοπικό κατάστημα του Κίτρους, υπάρχει τεράστια έλλειψη προσωπικού, δείχνοντας απλά ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε ένα Δήμο που χρησιμοποιεί το όνομα αυτού του Iστορικού χωριού.


Δημήτρης Σιανίδης
δημοτικός σύμβουλος


Πύδνας - Κολινδρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου