ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/1/15

Προσέξτε ρε τί θα ρίξετε τη Κυριακή στη κάλπη. Δεν έχετε το δικαίωμα κάποιοι με τη ψήφο σας να στείλετε κι άλλους ν’ αυτοκτονήσουν!!! * ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ …

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!   ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ: ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ, Ο,ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ! ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!  ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ !!!  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ  ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ «ΑΝ.ΕΛ», ή  «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»,  ή  «ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ», ή »Τελεία»  ΚΛΠ.,ΚΛΠ. – ΜΑΚΡΥΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ  ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ….. ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΑΝ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ….      ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ,  ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ! ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.   ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΝΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ  ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ …ΔΙΑΟΛΟ !!!
(και γιατί άλλωστε να το κρύψωμεν: θα σας πούμε και τί θα ψηφίσουμε εμεις εδώ όλοι μας)

εμείς λοιπόν εδώ, οι δέκα διαχειριστές της παρούσης σελίδας θα «κινηθούμε» στη κάλπη μεταξύ  ΑΝ.ΕΛ. ,  »Χρυσής Αυγής» και »ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ»

εχουμε και δυο υποψήφιους απο την παρέα μας που «κατεβαίνουν» με την Χ.Α. στη Β. Ελλάδα και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.
Λέμε «ΝΑΙ» στη Χρυσή Αυγή και «ΟΧΙ» στους Νεοναζί

Και για τους χρυσαυγίτες ψηφοφόρους:  >>>  Λέμε «ΝΑΙ» στη Χρυσή Αυγή και «ΟΧΙ» στους Νεοναζί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου