ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/2/15

Από τον ετήσιο χορό της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών

Ο χώρος εκδηλώσεων του GRANDE SALA γέμισε ασφυκτικά από φίλους και μέλη του συλλόγου από νωρίς. Οι γονείς περίμεναν να καμαρώσουν τα παιδιά τους που μετέχουν στα χορευτικά της ΜΕΚ αλλά και να διασκεδάσουν με την ορχήστρα του Γιώργου Δημόκα που για μια ακόμη φορά ήταν υπέροχη.
Το...


πρόγραμμα ξεκίνησε με χορούς που παρουσιάστηκαν από τα παιδικά σχήματα της ΜΕΚ. Αφού ολοκλήρωσαν και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους ακολούθησε μια μικρή έκπληξη, από μια καινούργια δράση του συλλόγου. Δύο ζευγάρια χόρεψαν τραγούδια από ένα το καθένα όχι σε παραδοσιακούς ρυθμούς αλλά σε LATIN .Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και επεφήμησε θερμά τα δύο ζευγάρια για τις χορευτικές τους ικανότητες.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Καραλέκας Γεώργιος. Αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την πολύχρονη στήριξη τους στο σύλλογο αναφέρθηκε σε μελλοντικές νέες δράσεις του συλλόγου. Επιγραμματικά, είναι η διενέργεια σεμιναρίων Ρομποτικής με σκοπό οι νέοι που θα τα παρακολουθήσουν να αγαπήσουν την επιστήμη και τις νέες τεχνολογίες και η συμμετοχή του συλλόγου στη δημιουργία μιας σύγχρονης και ασφαλούς παιδικής χαράς στο πάρκο του συνοικισμού των Καταφυγιωτών σε συνεργασία με τον δήμο.
Έκλεισε λέγοντας ότι η Μορφωτική ένωση Καταφυγιωτών είναι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας της Κατερίνης με μία ιστορία που ξεκινά από το 1957 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα προσφέροντας τα μέγιστα στην πόλη στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Πιερίας κύριοι Ζάννας Ζήσης και Τζαμακλκής Χαρίλαος, αντιπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας Κουκοδήμου Κωνσταντίνου, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κυρία Μαυρίδου Σοφία, ο περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας κύριος Μπιτόπουλος Στέφανος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης κύριος Λιακόπουλος Αθανάσιος, ο αντιπρόσωπος του δήμου και δημοτικός σύμβουλος κύριος Τσουκάνης Κωνσταντίνος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κυρία Νταρλαγιάννη Αλεξάνδρα και Λιανός Χρίστος, η τοπική σύμβουλος κυρία Δεληγιαννίδου Τζένη, ο πρόεδρος της κοινότητας Καταφυγίου κύριος Τζέλας Ιωάννης, το μέλος του ΟΠΠΑΠ αρχιμανδρίτης Ιωακείμ, η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Καταφυγίου κυρία Γκρίτζα Μαρία, ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Πιερίας κύριος Διαμαντής Πέτρος, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων Κατερίνης κυρία Σατραζέμη Μαρία, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Θρακών Πιερίας κύριος Καραφώτης Λάκης, μέλη του ΔΣ του συλλόγου Κρητών Πιερίας το «ΞΑΘΕΡΙ» καθώς και οι πρώην πρόεδροι της ΜΕΚ κύριοι Σατραζέμης Ζήνων και Κατσιούλης Αθανάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου