ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/4/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

Συμμετέχουμε, ελέγχουμε, στηρίζουμε, διεκδικούμε!
Στις 25 Ιανουαρίου η ελληνική κοινωνία νίκησε το φόβο ανοίγοντας το δρόμο στην ελπίδα. Με την ψήφο του, ο λαός έδωσε ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή για ανάκτηση της αξιοπρέπειάς του, για ανάσχεση της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, για κοινωνική δικαιοσύνη και για την αποκατάσταση της δημοκρατίας σε μια χώρα ανεξάρτητη και περήφανη.
Όμως, αυτό που...


για τους λαούς είναι ελπίδα, για το ευρωπαϊκό και το εγχώριο κατεστημένο είναι η μεγαλύτερη απειλή. Γι΄ αυτό θέλουν να καταπνίξουν από τη γέννησή της την επερχόμενη αλλαγή σε Ελλάδα και Ευρώπη και να ανατρέψουν την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας. Πρώτα, η προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά–Βενιζέλου ναρκοθέτησε το πεδίο με στενά χρονοδιαγράμματα και μνημονιακές δεσμεύσεις (μέιλ Χαρδούβελη). Στη συνέχεια, ήρθε η υπονόμευση της υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος με την ενορχήστρωση ενός σχεδίου πιστωτικής ασφυξίας της χώρας.
Η στάση της νέας ελληνικής κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη. Κατ’ αρχάς για πρώτη φορά προωθεί το δίκαιο αίτημα του ελληνικού λαού για ανατροπή των ανάλγητων και αναποτελεσματικών πολιτικών λιτότητας. Τα συνεχή eurogroup δείχνουν ότι βρισκόμαστε για πρώτη φορά μπροστά σε μια επίμονη διαπραγμάτευση και όχι σε μια συνοπτική διαδικασία παράδοσης. Με τον λαό να ενημερώνεται και να διαδηλώνει και όχι να βρίσκεται πίσω από κλειστές πόρτες. Η κυβέρνηση, παράλληλα, βάζει σε εφαρμογή προγραμματικές δεσμεύσεις για την επαναθεμελίωση ενός ισχυρού, δίκαιου, δημοκρατικού και παραγωγικού κοινωνικού οικοδομήματος, ικανού να στεγάσει τη ζωή και τα όνειρα των τωρινών αλλά και των επερχόμενων γενεών.
Καλούμε όλους τους πολίτες του νομού Πιερίας να πάρουν μέρος στις ανοιχτές εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ και να συμμετάσχουν ενεργά στο εγχείρημα της αλλαγής σε ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
Η νέα σελίδα στην ιστορία της χώρας μας δεν μπορεί να γραφτεί με τον ίδιο τρόπο όπως οι προηγούμενες.
Δεν θα αφήσουμε να γραφτεί ούτε με υπαγορευμένα μέιλ, ούτε με αντιδημοκρατικά διατάγματα.
Δεν θα αφήσουμε να γραφεί μέσα από εκβιασμούς και μέσα από την τρομοκρατία των δανειστών και
των αγορών.
Θα γραφτεί από το δικό μας χέρι, με τη δική μας δύναμη και θα φέρει τις υπογραφές όλων μας. Για να ανήκει σε όλους μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.04.2015 ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΑΡΧΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ) ΩΡΑ 11 ΠΜ

(θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα στα ΜΜΕ για όλο το νομό Πιερίας)
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου