ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/4/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Εργαζόμενοι στο εμπόριο, στην παραγωγ/ή, στις υπηρεσίες,

Το Δ.Σ. του Σ.Υ.Ι.Ν.Π ‘’Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ καλεί τα μέλη του, την Τετάρτη 22 Απριλίου στην κορυφαία διαδικασία, την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση. Η Συνέλευση γίνεται σε μια εποχή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ διαπραγματεύεται με την Ε.Ε., όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ, για λογαριασμό του κεφαλαίου. Διαπραγματεύσεις που η κυβέρνηση προβάλει οτι γίνονται δήθεν για λογαριασμό των εργαζομένων.
Έτσι οι...


ελαστικές μορφές απασχόλησης, τα προγράμματα που ανακυκλώνουν την ανεργία, η εκ περιτροπής εργασία, τα δεκάωρα, η κατάργηση των Σ.Σ.Ε., οι μισθοί πείνας, το ασφαλιστικό που επιδεινώνει τους όρους συνταξιοδότησης, οι περικοπές των κοινωνικών παροχών, η χρηματοδότηση των επιχειρηματικών ομίλων, η ανασφάλιστη δουλειά, η τρομοκρατία, το χαφιεδιλίκι κλπ., τα παρουσιάζουν σαν «νέες αξίες και πρόοδο» που συμπυκνώνονται σε ένα δόγμα: Σκάσε και δούλευε για να αυξηθούν τα κέρδη της επιχείρησης.
Αυτό το δόγμα υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις και, συνεχίζει να υπηρετεί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κέρδη για τους επιχειρηματικούς ομίλους από τη δουλειά των εργαζομένων, για να ζει η αστική τάξη μέσα στη χλιδή και από την άλλη φτώχεια, συσσίτια, μισθούς και συντάξεις πείνας, ανασφάλεια, πνευματική φτώχεια, και πολύ συμπόνια για τους εργαζόμενους.
Για όλα αυτά, μαζί με τις δίκες μας αξίες, τα δικά μας αιτήματα, τις δίκες μας προτάσεις, θα συζητήσουμε στη Γενική Συνέλευση και, θα καθορίσουμε τους στόχους δράσης για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»


Τηλ. επικοινωνίας: 6973111270, 6976323079
e-mail: iprotoporia2008@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου