ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/5/15

Ραγδαίες εξελίξεις με την On Telecoms που κατέθεσε αίτηση πτώχευσης

Το «πράσινο φως» στον ΟΤΕ ΟΤΕ να...
σταματήσει να παρέχει υπηρεσίες δικτύου (χονδρική) στην On Telecoms, κάτι που θα οδηγήσει την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία σε αδυναμία να παρέχει υπηρεσίες στους συνδρομητές της, δίνει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με χθεσινή απόφαση της Ολομέλειας.


Ο ΟΤΕ θα έχει τη δυνατότητα να διακόψει την παροχή υπηρεσιών στην On Telecoms αφού παρέλθουν περίπου 30 μέρες προκειμένου οι συνδρομητές της να ενημερωθούν και να «μετακομίσουν» σε άλλο πάροχο της επιλογής τους (η διαδικασία της φορητότητας του τηλεφωνικού αριθμού χρειάζεται περίπου 10 μέρες).

Υπενθυμίζεται ότι η On έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης στο αρμόδιο δικαστήριο η οποία θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο. Το χρέος της προς τον ΟΤΕ, βάσει πληροφοριών, είναι περίπου 5,5 εκατ. ευρώ. Εκτιμάται ότι έχουν απομείνει στο δίκτυό της περίπου 24.000 συνδρομητές, καθώς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας του χρέους της στον ΟΤΕ, δεν είχε τη δυνατότητα να εγγράφει νέους συνδρομητές.

Μέλη της διοίκησης της On Telecoms θα έχουν σήμερα συνάντηση με στελέχη της ΕΕΤΤ. Εκτιμάται ότι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία δύσκολα ανατρέπεται, εκτός αν βρεθεί κάποιος να επενδύσει ένα σημαντικό ποσό, κάτι εξαιρετικά απίθανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου