ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/7/15

ΠΙΕΡΙΑ: Ξενοδοχείο Ορφέας Blue Resort ελάτε να κάνετε τις διακοπές σας και ζήστε την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια.

Ξενοδοχείο Ορφέας Blue Resort

Στην πανέμορφη Πιερία, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα στην παραλία του Κορινού, το πλήρως ανακαινισμένο, 4 αστέρων ξενοδοχείο, Ορφέας Blue Resort σας καλωσορίζει, ένα ολοκαίνουργιο Εκτός από το franchise Ορφέας Ξενοδοχεία.


Είναι ένα ιδανικό μέρος για αποδράσεις από το άγχος της καθημερινής ζωής, που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εγγυάται αξέχαστες διακοπές για τους πελάτες της.
Το ξενοδοχείο Ορφέας Blue Resort συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασσικό, τη χαλάρωση με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και τη φρεσκάδα της νιότης με χρόνια εμπειρίας στην τουριστική επιχείρηση, προκειμένου να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία και γούστο.
Στο Blue Resort θα βρείτε σίγουρα την αναζωογόνηση που αναζητάτε στις διακοπές σας και ζήστε την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια.

Υπηρεσίες & Παροχές

Ορφέας Blue Resort προσφέρει δωμάτια με πλήρη μπάνιο, τηλέφωνο, ραδιόφωνο, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, mini bar, χρηματοκιβώτιο και μπαλκόνι με φανταστική θέα στη θάλασσα. Διακόσμηση κάθε δωματίου είναι μοναδική, προσφέροντας έτσι μια αίσθηση οικειότητας και το προσωπικό στυλ για τους επιβαίνοντες.
Τέλος, μπορείτε πάντα να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, η οποία διαθέτει τζακούζι ή κάτω από ομπρέλες το beach bar της. Ένα γήπεδο τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο βόλεϊ, καθώς και μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ προσφέρουν ιδανικές ενθουσιασμό για τις διακοπές σας.

τηλέφωνα:+30.23510.41286, +30.23510.42555
blue@orfeas-hotels.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου