ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/8/15

Με τι καιρό θα τελειώσει ο Αύγουστος - Η τάση του καιρού για τις αρχές Σεπτέμβρη

Το καλοκαίρι σιγά σιγά πλησιάζει προς το τέλος του επίσημα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει κάθε χρόνο οτι δεν μπορεί να υπάρξουν ζέστες...
στατιστικά ακόμα και τον Οκτώβρη . Το παρελθόν έχει δείξει οτι δεν μπορείς ποτέ να ξεγράψεις τις διαθέσεις του καιρού που πολλές φορές είναι αντίθετες με την εποχή.
Η νέα εβδομάδα και η τελευταία του Αυγούστου δείχνει να κυλάει γενικά ομαλά χωρίς βροχές μετά από αρκετές μέρες σε κάποιες περιοχές όπου βρέχει σχεδόν κάθε μέρα . Οι άνεμοι θα κυριαρχήσουν από βόρειες διευθύνσεις(μελτέμια) ενώ η θερμοκρασί αθα παρουσιάσει και πάλι άνοδο κυρίως από την Τρίτη και μετά με πιο ζεστές μέρες την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο κυρίως στην δυτική βορειοδυτική Ελλάδα. Λιγότερη ζέστη θα επικρατήσει λόγω των μελτεμιών στην ανατολική Ελλάδα ,τα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη θα κυλήσουν και αυτές γενικά με καλό καιρό ηλιοφάνεια λίγη συννεφιά χωρίς βροχές και το μελτέμι στο Αιγαίο να εξασθενεί πλέον σταδιακά ενώ μετά τις 4-5 είναι πιθανό να έχουμε αστάθεια και βροχές -καταιγίδες αλλά και πτώση της θερμοκρασίας με ενδεχόμενη μεταβολή του καιρού από την δυτική και νότια Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου