ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/8/15

Η σχέση χρειάζεται ένα όραμα για να διατηρηθεί!

Για να έχεις ποιότητα ζωής πρέπει να εξετάζεις πολύ προσεκτικά με ποιους συναναστρέφεσαι, ποιοι θα μπουν στον κύκλο. Αν τα άτομα από τα οποία περιβάλλεσαι δεν πιστεύουν στο στόχο σου ή στη στάση ζωής που ακολουθείς θα δυσκολευτείς να βρεις την ευτυχία.

Πόσο μάλλον αν ένα από τα άτομα αυτά είναι ο σύντροφός σου.


Οι περισσότεροι βλέπουν τη σχέση σαν ένα ακόμη απόκτημα ανάμεσα στα άλλα. Όταν τη δημιουργήσουν δεν αφιερώνουν χρόνο για να γίνει πιο ουσιαστική. Ο γάμος δεν είναι μια υπογραφή, δεν τελείται σε μία εκκλησία ή σε ένα δημαρχείο, η αληθινή πράξη του γάμου τελείται στο νου των δύο συντρόφων, είναι μια επιλογή που κάνουν όχι μόνο τη μέρα του γάμου αλλά καθημερινά, ξανά και ξανά.

Τα προβλήματα που ανακύπτουν στη σχέση του ζευγαριού συχνά οφείλονται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει όραμα στη σχέση. Αν δεν έχεις όραμα για κάτι, δεν μπορείς να δημιουργήσεις τίποτα. Ο γλύπτης πριν αρχίσει να λαξεύει το μάρμαρο έχει ήδη οραματιστεί το άγαλμα, ο συγγραφέας πριν ξεκινήσει να γράφει έχει ήδη φτιάξει στο μυαλό του το βιβλίο που θα εκδοθεί. Πρέπει να φτιάξετε ένα κοινό όραμα και να δεσμευτείτε ότι θα το ζήσετε μαζί. Αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε το δύσκολο διάστημα που ξεκινάει όταν ξεφτίσει το ερωτικό σας πάθος. Θα εστιάζετε στον προορισμό και θα προχωράτε ακόμη κι αν νιώθετε αποθαρρυμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου