ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/9/15

11 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

Ζητήσαμε από 11 άντρες να μας αποκαλύψουν τι τους ενοχλεί περισσότερο στην παρτενέρ τους κατά τη διάρκεια του σεξ και οι απαντήσεις μπορούν να γίνουν ο οδηγός σου.

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν τα 11 πράγματα που δεν πρέπει να του κάνεις ποτέ στο κρεβάτι γιατί οι περισσότεροι άντρες απλά απεχθάνονται!

1. Μη χρησιμοποιείς τα δόντια σου υπερβολικά. Το να τον δαγκώνεις με μανία σε κάθε σημείο του σώματός του για να του δείξεις πόσο τον ποθείς είναι ένας απόλυτα λανθασμένος τρόπος. Ο εκνευρισμός του (και ο πόνος) γίνεται ακόμα πιο έντονος όταν δαγκώνεις τη… νότια περιοχή του! Δεν είναι γεύμα και για αυτό μη χρησιμοποιείς την οδοντοστοιχία σου!
2. Μη φοράς πιτζάμες με αρκουδάκια αμέσως μετά το σεξ. Πριν το σεξ σε είδε με εκείνο το μαύρο διάφανο νυχτικό και λίγα λεπτά αφού τελείωσε η συνεύρεση σε βλέπει με εκείνες τις άνετες πιτζάμες που θυμίζουν την κουρτίνα της γιαγάς σου! Πέταξέ τες επιτέλους.
3. Μη θες αγκαλιές μετά το σεξ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και για ώρες. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι λατρεύει την αγκαλιά μετά το σεξ, αλλά δε χρειάζεται μετά από ΚΑΘΕ επαφή να αγκαλιάζεστε ώρες ατελείωτες. Μην του κάνεις λοιπόν συνέχεια παράπονα πως δεν σε αγκαλιάζει αρκετά.
4. Μην κάνεις υπερβολικό θόρυβο κατά τη διάρκεια της πράξης. Το να σε ακούσει όλη η γειτονιά δεν θα τον κάνει να νιώσει ο μεγαλύτερος εραστής του κόσμου. Πολύ πιθανόν και να σκεφτεί ότι προσποιείσαι. Ο οργασμός δε μετριέται με τα ντεσιπέλ που παράγεις για αυτό μην υπερβάλλεις.
5. Όταν είσαι συνεχώς κουρασμένη για σεξ. Αν η κούραση σου και ο γνωστός πονοκέφαλος διαρκούν πολλές μέρες ο άντρας θεωρεί πως του λες ψέματα και αυτό το απεχθάνεται. Τον κάνεις να νιώθει μη ποθητός που είναι τεράστιο πλήγμα για το αντρικό εγώ του.
6. Μη δείχνεις βαριεστημένη κατά τη διάρκεια της ερωτικής σας επαφής. Αν δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας μια ερωτική συνεύρεση με πάθος και ενθουσιασμό απλά μην το κάνεις. Καλύτερα πες «όχι» από την αρχή.
7. Μην γκρινιάζεις όταν τον παίρνει ο ύπνος αμέσως μετά το σεξ. Στο έχουμε πει πολλές φορές από αυτή εδώ τη στήλη πως ο άντρας μετά το σεξ έχει ανάγκη από ύπνο και η επιστήμη είναι με το μέρος του. Για αυτό όταν τον βλέπεις να κοιμάται λίγα λεπτά μετά τον οργασμό του μην κάνεις παράπονα και μην τον ξυπνάς!
8. Μην του κάνεις εκατομμύρια ερωτήσεις μετά το σεξ. Μη ρωτήσεις ποτέ αν του άρεσε, πόσο του άρεσε ή πόσο καλύτερη είσαι από την πρώην του γιατί αποκαλύπτουν την ανασφάλειά σου και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν από τους δυο σας.
9. Μην το παίρνεις προσωπικά όταν δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει. Οι συνεχείς ερωτήσεις όπως… «έκανα κάτι εγώ;» δε βοηθούν πουθενά και κατά πάσα πιθανότητα δεν ξέρει να σου απαντήσει για ποιον λόγο δεν έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσπέρασέ το και βάλε πλώρη για την επόμενη επαφή.
10. Μην αναφέρεις κάτι για τον πρώην σου πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το σεξ. Απλά μην το κάνεις και δε χρειάζεται να εξηγήσουμε κάτι παραπάνω.
11. Μην τρέχεις πανικόβλητη στο μπάνιο λίγα δευτερόλεπτα μετά το σεξ. Δε χρειάζεται να τρέξεις σαν σπρίντερ στη τουαλέτα για να κάνεις μπάνιο και να πλυθείς μετά το υπέροχο σεξ που κάνατε. Τον κάνεις να νιώθει βρώμικο! Περιμένε ένα τεταρτάκι και πες του να πάτε μάζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου