ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/9/15

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Χαρτορίχτρα! ! Τι λέει για εκλογές, Μεϊμαράκη, Τσίπρα, Σαμαρά και δημοσκοπήσεις!

Σήμερα, ο Κώστας Καραμανλής θα βρεθεί το απόγευμα στο κάλεσμα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην Ρηγίλλης.

Θα δώσει κανονικά το παρών στην προεκλογική συγκέντρωση έξω από το νεοκλασικό, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν «θελήσει» να ανέβει στην εξέδρα, όπως ακούγεται τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει γυρίσει κεφάτος από τις διακοπές του και ήδη στο πολιτικό του γραφείο περνάει πολύς κόσμος, καθώς θέλει να μάθει τι πιστεύει για τις εκλογές.

Μιλώντας μαζί τους, ο Κώστας Καραμανλής λέει χαρακτηριστικά πως «έτσι όπως κινούνται όλοι, κανένας δεν θέλει να κυβερνήσει αυτό τον τόπο», κληθείς να σχολιάσει τις προεκλογικές κινήσεις των κομμάτων.

Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη λέει πως τον στηρίζει και πως κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να φέρει πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία. Ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα σημειώνει πως το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική αναμέτρηση θα εξαρτηθεί από τον προεκλογικό αγώνα που θα κάνει.

Υποστηρίζει ακόμα πως ο Αντώνης Σαμαράς κρατάει άμυνα… Μαζινό στον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ. ενώ για τις δημοσκοπήσεις θεωρεί πως δεν είναι – προς το παρόν – ασφαλείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου