ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

10/10/15

Ο Καμμένος ντύνει τις γυναίκες στο «χακί»

Υπέρ της εθελοντικής στράτευσης των γυναικών τάχθηκε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του ως Υπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Η πρόθεση αυτή του Πάνου Καμμένου προκάλεσε την ευθεία αντίδραση του κυβερνητικού εταίρου του κόμματός του, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της εκπροσώπου Τύπου του, έσπευσε να εκφράσει την διαφωνία του.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου ξεκαθάρισε ότι: «Η πρόταση για εθελοντική στράτευση των γυναικών, που εκφράστηκε σήμερα από τον κ. Καμμένο, βρίσκει αντίθετο τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στις δηλώσεις του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δεσμεύτηκε ότι θα κλείσει ο ανοιχτός λογαριασμός της εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ, για την απόδοση δικαιοσύνης σε σχέση με τις περικοπές που υπέστησαν τα προηγούμενα χρόνια οι αποδοχές των στρατιωτικών, όπως και ότι η πρώτη απόφαση που θα υπογράψει θα είναι η απόδοση του επιδόματος παραμεθορίου, με την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης, που όπως είπε, έχει ήδη εκτελεστεί κατά μεγάλο μέρος.

Ο Υπουργός Άμυνας επανέλαβε επίσης την πρότασή των ΑΝΕΛ για κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και ανακοίνωσε ότι όλοι οι νεοσύλλεκτοι θα υπηρετούν το αρχικό διάστημα της θητείας τους στον Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου