ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/11/15

ΠΙΕΡΙΑ: Οι αστυνομικοί του τόπου μας... ζωγραφίζουν!

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης -«Αίθουσα Τέχνης – Α’ Όροφος». Εγκαίνια Ομαδικής Έκθεσης Εικαστικών Ελλήνων Αστυνομικών

Τα εγκαίνια της Ομαδικής Έκθεσης Εικαστικών Ελλήνων Αστυνομικών, θα πραγματοποιηθούν από την Τ.Δ. Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης «Αίθουσα Τέχνης – Α’ Όροφος». Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ», που διοργανώνουν ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).


Ζωγραφικές δημιουργίες, αγιογραφίες, φωτογραφίες, έργα γλυπτικής κ.α. αστυνομικών από την Πιερία και όλη την Ελλάδα συνθέτουν την ταυτότητα της ενδιαφέρουσας έκθεσης, η οποία γίνεται με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Η αυλαία της έκθεσης ανοίγει την Πέμπτη 26 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως 14:00 και 18:00 έως 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου