ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/12/15

Συννεφιά αλλά με άνοδο της θερμοκρασίας

Οι λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. ..

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες σε Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη Μακεδονία και την Θράκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

 Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Λευκάδα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 Την Τετάρτη σύμφωνα με την ΕΜΥ, τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

 topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου