ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/2/16

Η ημερίδα του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

Η ημερίδα του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στην Αστική Σχολή την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 για το σχολικό εκφοβισμό και την παιδική επιθετικότητα στέφτηκε με επιτυχία. Οι δύο εισηγητές ο κ. Κόπτσης Αλέξανδρος και η κ. Κανταρτζή Ευαγγελία με την αμεσότητά τους, την επικοινωνία και τις γνώσεις που έχουν πάνω στο μεγάλο ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού διευθυντών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Παρουσίασαν τις προτάσεις τους, σκέψεις και τεχνικές για την αντιμετώπιση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων σε μια σχολική κοινότητα. Στο τέλος της ημερίδας, δόθηκε ο λόγος στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που τοποθετήθηκαν θέτοντας ερωτήματα και προβληματισμούς και ακολούθησε μια συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα με τις τοποθετήσεις των εισηγητών και την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων. Η ημερίδα έκλεισε με θετικά αποτελέσματα και την ευχή να ξανασυναντηθούμε.
Ο Δ/ντής του σχολείου

ΤΟΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου