ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/7/16

''Κόβεται'' το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega επ' αόριστον

Την επ' αόριστον αναβολή της μετάδοσης του κεντρικού δελτίου του Mega αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού.


Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία η αναβολή του δελτίου των 20.00 μέχρι την αποπληρωμή των εργαζομένων. Κατά πληροφορίες, η δεύτερη πρόταση των εργαζομένων προέβλεπε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η απόφαση των εργαζομένων, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε την κήρυξη νέας τετράωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό και στην ιστοσελίδα «megatv.com», από τις 18.00 έως τις 22.00 της Πέμπτης.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ανακοίνωση, «οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β' 15νθημέρου του μηνός Απριλίου και τις αποδοχές του μηνός Μαΐου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας».

Στο πλαίσιο αυτό, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ «ζητεί την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους και την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ».

http://www.seleo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου