ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/8/16

"ΧΟΎΝΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΘΏΝΗ ΠΙΕΡΊΑΣ …ΤΟ ΞΈΡΑΤΕ ???" - ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΖΑΜΠΕΛ ΔΕΔΕ

Πρωτοφανές τηλεφωνική επίθεση δέχτηκα σήμερα από κάτοικος της Μεθώνης ο οποίος ήθελε με αυτόν τον τρόπο να με απαγορεύσει να γράφω για το » χωριό » του !!!


Η συνομιλία κατεγράφη και είναι στην διάθεση της δικαστικής αρχής.

Εν συντομία κατά την επίθεση του με διέταξε :

πρώτον : να γράφω επώνυμα ( ???? πάντα βάζω το ονοματεπώνυμο μου στα γραπτά μου για να ξέρει ο κόσμος ποιος τα λέει και ποιος τα γράφει διότι ποτέ δεν φοβήθηκα να εκφράσω την γνώμη μου !!!! Άρα δεν είναι ενήμερος για το πως γράφω )
Δεύτερον : να μην γράφω με υπονοούμενα αλλά να αναφέρω ρητά τα ονόματα των ανθρώπων για των οποίων μιλάω ( ??? Συγνώμη αλλά πάντα πίστευα ότι ο κόσμος είναι αρκετά έξυπνος και ενήμερος για να καταλάβει για ποιον μιλάω όταν δεν το γράφω ρητά… Και επίσης, από πότε σε δημοκρατικό κράτος υπαγορεύουν οι » τοπικοί άρχοντες » τι θα γράψουμε ??? Ή έχουμε Χούντα εδώ πέρα και θα μας ελέγξουν τι γράφουμε, τι λέμε, τι πιστεύουμε …
Τρίτον : να μην γράφω για τους συχωριανούς του ( μπα !! Μόνο δικοί του είναι ??? Δεν είναι και δικοί μου ?? )
Τέταρτον : να μην δώσω τα άρθρα μου στην εφημερίδα της Μεθώνης ( Την αποκλειστική διαχείριση την έχει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας ο οποίος σηκώνει τα βάρη των εξόδων της έκδοσης της εφημερίδας με δικά του λεφτά και με τη στήριξη ορισμένων φίλων που αγαπούν την εφημερίδα… και κανείς, μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του πει τι θα βάλει στην εφημερίδα του !!! )
Πέμπτον : με απείλησε και μου διέταξε να σταματήσω να γράφω αλλιώς θα με στείλει πίσω από όπου έρχομαι !! ( Λίγο δύσκολο μια και αμφιβάλω αν ξέρει ακριβώς από που είμαι !! )
Το άρθρο που ενόχλησε τόσο πολύ » ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ »

(Ανάρτηση 28 Ιουλίου 2016στο blog )

Πάντως, από την συμπεριφορά του, βγάζω πολλά συμπεράσματα :

Προφανώς για να τον πείραξε το άρθρο αυτό, μάλλον αισθάνθηκε στοχευμένος και ένοχος αν και δεν τον είχα στο νου μου καθόλου όταν το έγραψα, αλλά …. όποιος έχει την μύγα….
Οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι το έπαιξαν πολύ πονηρά … και έβαλαν αυτόν μπροστά να εκτεθεί μόνος του !! Τον λυπάμαι κατά βάθος διότι δεν είναι η πρώτη φορά που εκτίθεται για τους άλλους και οι άλλοι μένουν πίσω καλά κριμένοι, αλλά πάλι δεν το κατάλαβε ….
Κάποιοι, επειδή κατέχουν μια θέση στα κοινά, νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να διατάζουν και να δράσουν όπως οι Χούντα πριν 40 τόσα χρόνια !!!
Τώρα, αφού το θέλει έτσι …. ας μη του χαλάσω το χατήρι και ας το γράψω ρητά :

Ο Γεώργιος Ζορμπάς, σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας είναι ο κύριος που νομίζει ότι έχουμε Χούντα στην Μεθώνη !!!

Ο ίδιος, που με το » έτσι θέλω », χωρίς να πάρει έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές, διάλεξε μια κοινοτική έκταση, την παρουσίασε ως δική του και την διαμόρφωσε σε πάρκο με αυθαίρετη ονομασία ( καλή ιδέα το πάρκο, παράνομος τρόπος ) !!!!

Ο ίδιος, ο οποίος τοποθέτησε αυθαίρετα ένα » μενήρ » σε σημείο που κρίθηκε ακατάλληλο από την Τεχνική Υπηρεσία !!!

Ο ίδιος, ο οποίος έκοψε αυθαίρετα δεκάδες δέντρα στο δασάκι του Άγιου Νικολάου χωρίς να πάρει νόμιμη έγκριση από το δασαρχείο !!!

Στοιχεία υπάρχουν, φωτογραφίες υπάρχουν, καταγγελίες έχουν γίνει αλλά τον καλύπτουν κάποιοι φίλοι ( Μόνο έτσι εξηγείται το ότι και οι 3 παραβάσεις έχουν θαφτεί !!! )

Αν κάποιοι συχωριανοί δεν με είχαν παρακαλέσει τότε να μην το επιμένω, θα το προχωρούσα και τα θέματα αυτά θα είχαν πάρει άλλη τροπή… Τώρα με προκαλεί και το ξανασκέφτομαι ….

Αυτός, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που θέλει να με στείλει εκεί από όπου έρχομαι !!!

Τέτοιες πράξεις και τέτοιες απειλές γίνονταν μόνο επί Χούντας !!! ( Μήπως γυρίσαμε πίσω στο χρόνο στην Μεθώνη και δεν το κατάλαβα ?? )

Ώστε έτσι Κύριε Ζορμπά, θέλετε να με στείλετε πίσω από όπου έρχομαι !!!!

Γιατί ??? Σας πέφτω λίγο ???? Δεν κάνω για το χωριό σας ????

Για να τα δούμε λίγο … :

Όσο εσείς παρανομούσατε, εγώ πάσχιζα για την προβολή του τόπου μας, του χωριού ΜΑΣ ( όχι του δικού σας μόνο ) !!!

227 άρθρα από τα οποία τα 200 περίπου αφορούν την προβολή και την ανάπτυξη του τόπου μας ( κατάθεση προτάσεων, επιστολές σε ταξιδιωτικά γραφεία, πολιτιστική προβολή, τουριστική προβολή …. )… Άρθρα τα οποία διαβάζονται παντού στον κόσμο ( και μπορώ να το αποδείξω μέσω των στατιστικών του μπλογκ μου ) blog : isabellededes.wordpress.com
323 βίντεο από τα οποία τα 250 περίπου αφορούν την προβολή του τόπου μας ( πολιτιστικές εκδηλώσεις, αναφορά σε τοπικά προβλήματα, διαφημιστικό βίντεο για τουριστική προβολή ….. ) youtube : Isabelle Dedes
Δημιουργία ειδικών ομάδων για τον τόπο μας και το νομό μας στο facebook με δεκάδες μέλη. Facebook : Isabelle Dedes
Ανάρτηση πάνω από 100 άλμπουμ φωτογραφιών στην προσωπική σελίδα μου στο facebook

Ραδιοφωνικές εκπομπές στο SKAI Pierias και τηλεοπτικές εκπομπές στο ΔΙΟΝ TV με διάφορα θέματα που αφορούσαν τον τόπο μας
Στήριξη όλων των τοπικών εκδηλώσεων, είτε με την παρουσία μου συνοδευμένη από φίλους, είτε και με την προβολή και την διαφήμιση πριν και μετά την εκδήλωση

Και όλα αυτά δωρεάν, πάντα !!!!!

Εσείς τι κάνατε ???

Ένα πράγμα πάντως είναι σίγουρο : Θα συνεχίσω να γράφω όπως τα θέλω και όπως τα νοιώθω και αν δεν σας αρέσει πρόβλημα σας .

ΙΖΑΜΠΕΛ ΔΕΔΕ

( με κεφαλαία γράμματα για όσους δεν το βλέπουν και νομίζουν ότι δεν γράφω επώνυμα !!! )

Υ.Γ. Δεν θα έδινα συνέχεια στο θέμα, αλλά ο κύριος ήρθε μέχρι το σπίτι μου με σκοπό να κάνει φασαρίες και στο τηλέφωνο δεν είχε ούτε την στοιχειώδης ευγένεια να με ακούσει και αφού έκλεισε με αγενέστατο τρόπο το τηλέφωνο, αγνόησε μετά τις κλήσεις μου !!!

Έκοψαν τα δέντρα χωρίς άδεια, αφού έγιναν ήδη 2 καταγγελίες και τους είπε το δασαρχείο να μην κόψουν άλλα!!!! Τα φόρτωσαν και έτοιμοι να φύγουν ήταν όταν τους έπιασε ο Πρόεδρος της Μεθώνης, Πιερίας








3/6/15 Αυτό έμεινε από το δασάκι αφού έγιναν 2 καταγγελίες και η τρέλα πάει σύνεφα !!













Το » μενίρ » της Μεθώνης… Η Τεχνική Υπηρεσία κρίθηκε ακατάλληλη η τοποθεσία του ( αλλά ποιος ενδιαφέρεται ?? )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου