ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/9/16

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Δε βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα, δε νιώθω τίποτα ...!!!

Σας αποστέλλω μερικές Φώτο με την κατάσταση της πόλης εν έτη 2016

Μια ζωή τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου...

Άρχοντες της πόλης, κυκλοφορείτε σε αυτή την πόλη ΜΟΥ, δεν τα βλέπετε αυτά τα πιο ΑΠΛΑ πράγματα να τα διορθώσετε;;; (ή έστω πιο σύντομα;;)
Δεν θέλετε; Δεν μπορείτε; Τι ισχύει να ξέρουμε ...
1η περίπτωση, πριν μπούμε στην πρωτεύουσα του νομού κυκλικό σταθμού, πριν μέρες είχε συνεργείο όπου έκανε εργασίες στη μια πλευρά αυτού και έκλεισε η κυκλοφορία, την επομένη ομοίως στην άλλη μεριά, τελείωσαν έβαλαν το μπάλωμα και όλα καλά,  την κατάσταση του δρόμου δεν την βλέπει κανείς;;; Το καλοκαίρι πέρασε όπου περνάγαμε από πάνω και είχαμε και τον φραπέ μας έτοιμο... Δεν ΝΙΩΘΕΤΕ κυριολεκτικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος όταν περνάτε από κει ;;; και όταν αποφασίσετε να το διορθώσετε πάλι θα κλείσετε την κυκλοφορία, θα ξαναχαλασετε υποθέτω το μπάλωμα που κάνατε, γιατί θα ρίξετε ενιαίο στρώμα ασφάλτου σε όλο το κυκλικό !!!!!!!!!!!!!!(εκτός και αν για λόγους οικονομίας εκείνο το μπάλωμα δεν θα πειραχτεί, ώστε να ξεχωρίζει από ΟΛΟ το υπόλοιπο... άλλωστε τα έχουμε πει και παλαιότερα όσον αφορά την καλαισθησία σας ….)
1η Φώτο κολωνάκι στην εκκλησία μας, στην μεγαλύτερη, στην μητρόπολη μας, όπου φωτογραφίζουν όλοι οι τουρίστες οπου περνανε κάθε μερα ΑΝΘΡΩΠΟΙ αυτής της πόλης. και τι βλέπουν ένα κολωνάκι που βγαίνει , και κάποιος ,μάλλον το ξαναέβαλε ανάποδα (;) μέχρι να πέσει πάνω στην γωνία του, κανένας χριστιανός !!!!!! δεν θα πω πόσον καιρό είναι έτσι αυτό το διακοσμητικό εκεί .. σημασία έχει ότι δεν βλέπει ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ από αυτούς που πρέπει να βλέπουν, να διορθώνουν και φυσικά τους πληρώνει ο κοσμάκης …..!!!!!!

2η Φώτο καφαο ΟΤΕ . ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ. Αλλάχτηκε το καπάκι, βάφτηκε έγινε ωραίο ,, και ήρθαν κάποιοι μάγκες της πόλης να κάνουν διαφήμιση και ρύπανση ..ορίστε κύριοι του δήμου ..βλέπετε ποιοι είναι. ΦΟΒΑΣΤΕ να βάλετε το ανάλογο πρόστιμο που υπάρχει για αυτές τις περιπτώσεις ,,;;;;

3η Φώτο Αυτή η συσκευή υπήρχε εδώ και 2 εβδομάδες πετάμενη!!!! στην οδό ιερομόναχου κάπου εκεί στην κατηφόρα .. τώρα πλέον δεν υπάρχει.
2 ολόκληρες εβδομάδες δεν πέρασε κανένας του δήμου ,κανένα απορριμματοφόρο ,κανένας της ανακύκλωσης, από το σημείο αυτό και να ενημερώσει μια υπηρεσία .’’ ρε παιδιά να την πάρει κάποιος, δείχνει άσχημα για την πόλη μας ‘’ υπόθεση 2 λεπτών με ένα επιβατικό αμάξι και να πάει εκεί που πρέπει . και φυσικά ο κάφρο νεοέλληνας που την παράτησε έχει ανέβει κατηγορία ανθρώπου αφού θα πήρε t.v. νέας τεχνολογίας και εάν είναι και γονιός θα νοιάζεται και για τα παιδιά του να ζουν σε ένα καθαρό περιβάλλον ..!!!!!!

4η Φώτο. ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ …Για άλλη μια φορά διαρροή νερού στο ίδιο πάλι σημείο. (Τουλάχιστον 3 ημέρες ) Για άλλη μια φορά το νερό ρέει άφθονο και δείχνει άλλη μια ωραία εικόνα αυτής της πόλης (ήσυχο ήσυχο το ποταμάκι ……) χθες Τρίτη που πέρασα κατά τις 14.00, είχε σταματήσει η διαρροή. Με προλάβατε συγγνώμη ..!!!!!!
E.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου