ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/9/16

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΒΑΡΙΚΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ;

Σάλος στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο Δίου - Ολύμπου με αιχμή του δόρατος το ενδεχόμενο δημιουργίας εμπορικού κέντρου στο Βαρικό Πιερίας.

Το θέμα ανέδειξε ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης με τον επικεφαλής, Γιώργο Φαρμάκη, να αναρωτιέται πώς το θέμα δεν υπέπεσε στην αντίληψη του δημάρχου εφόσον έχει ήδη δοθεί άδεια εισόδου - εξόδου οχημάτων ισόγειας υπεραγοράς" από το δήμο.
Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΟΧΙ;
"Ένα σημαντικό ζήτημα ανέδειξε ο συνδυασμός μας στα προ ημερησίας διάταξης θέματα κατά την χθεσινή 28/9/2016 συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Με ερώτηση μου στον δήμαρχο κύριο Δημόπουλο ζήτησα να μας ενημερώσει αν γνωρίζει για τις διαδικασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου να κατασκευαστεί μεγάλο εμπορικό κέντρο περίπου 13.500 τ.μ σε αγροτική έκταση 180 στρεμμάτων στην περιοχή του Βαρικού Λιτοχώρου του δήμου Δίου Ολύμπου. Αν πράγματι αληθεύουν όλα-και απ' ό,τι φαίνεται αληθεύουν-τότε μιλάμε για ένα τεράστιο ζήτημα το οποίο θα πλήξει ολόκληρο τον εμπορικό κόσμο της Πιερίας. Όπως καταλαβαίνουμε πολύ καλά όλοι, ένα τέτοιο εγχείρημα θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στο οικονομικό γίγνεσθαι της Πιερίας και στην ουσία θα σημάνει και το "θάνατο του εμποράκου." Ο δήμαρχος απάντησε πως κάτι υπέπεσε στην αντίληψή του αλλά δεν γνωρίζει ακριβώς αν η έκταση βρίσκεται στον δικό μας δήμο ή στα όρια του δήμου Κατερίνης και ότι θα το διερευνήσει.

Τα έγγραφα όμως άλλα λένε αφού ο Δήμος μας έχει ήδη εκδώσει "άδεια εισόδου-εξόδου οχημάτων ισόγειας υπεραγοράς"!! Τελικά ο κος δήμαρχος γνωρίζει ή όχι;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου