ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/9/16

Ο Κώστας Κουκοδήμος σε κλιμάκιο της Ν.Δ. στη Λακωνία

Σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και των στελεχών του Κόμματός μας στη ΔΕΘ, αντίστοιχες περιοδείες σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.
Ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος με κλιμάκιο της Ν.Δ., στο οποίο θα μετέχουν ακόμη οι βουλευτές Χρ. Δήμας και Αθ. Δαβάκης, θα επισκεφθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου το Ν. Λακωνίας.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες επισκέψεις σε αγροτικούς συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ποτών, τροφίμων και μεταποίησης, σε επιχειρήσεις που επενδύουν στην εξωστρέφεια, την καινοτομία, νεανική επιχειρηματικότητα, σε κοινωνικές δομές των νομών σε εκπαιδευτικά, πανεπιστημιακά, τεχνολογικά και ερευνητικά ιδρύματα και βέβαια συνεντεύξεις τύπου στα τοπικά μέσα, από τα μέλη του κλιμακίου.

Το πρόγραμμα είναι βασισμένο πάνω σε πέντε άξονες, με σκοπό να αναδειχθούν τα τοπικά προβλήματα της κάθε περιοχής, αλλά και οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες, τα προβλήματα αλλά και η σημαντική συμβολή δομών κοινωνικής πρόνοιας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Λακωνία τα μέλη του κλιμακίου θα επισκεφθούν την ΕΑΣ Λακωνίας, τον Πρότυπο Ελαιοκομικό Συνεταιρισμό με ιδιαίτερα εξαγωγικό χαρακτήρα, το Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ καινοτόμο Πτηνοτροφική Μονάδα Παραγωγής Βιολογικού Κοτόπουλου, το Γηροκομείο της Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι», το Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης, το Νοσοκομείο Σπάρτης, το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, ενώ θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Σπάρτης και θα έχουν συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.Ευστάθιο.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://olympiobima.gr/o-kostas-koykodimos-se-klimakio-tis-nd-sti-lakonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου