ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/9/16

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΙΟΣ: Ο εκδότης της εφημερίδας ΠΙΕΡΙΚΗ Απόστολος Λάγιος έχει σήμερα γενέθλια και έπεσε το Facebook από ευχές..Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος έχει τα γενέθλιά του σήμερα και αρκετοί φίλοι του έσπευσαν να του γράψουν τις πιο θερμές τους ευχές στο διαδίκτυο!


Ο εν λόγω δημοσιογράφος μετράει 37 χρόνια καριέρας, καθημερινά έχει αποκλειστικά θέματα και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.
Είναι ένας δημοσιογράφος που δεν φοβάται και λέει τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς να κρύβεται και να φοβάται κανένα και ας έχει αυτό καμιά φορά άσχημες συνέπειες.
Ο λόγος για τον δικό μας Απόστολο Λάγιο που σήμερα έχει τα γενέθλια του!
Μάλιστα μέχρι στιγμής έχει δεχθεί εκατοντάδες  ευχές στο διαδίκτυο και συνεχίζουν να του εύχονται στο προσωπικό του προφίλ!

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΗΣ του εύχεται... να τα εκατοστίσει! Πάντα επιτυχίες και αποκλειστικά και να μείνει όπως είναι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου