ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/10/16

ΤΕΛΟΣ απο τον ALPHA η Σπυροπούλου: «ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕ» ούρλιαζε και δε μπορούσε να το πιστέψει…

Στην επικαιρότητα επανήλθε μετά από πολύ καιρό, το όνομα της Κων/νας Σπυροπούλου – εξάλλου πέρυσι κάθε εβδομάδα πρωταγωνιστούσε και σε κάποιο σενάριο – και οι αφορμές πολλές,

– Τελειώνει η Σπυροπούλου απο τον ALPHA.

– Τι λέει η γνωστή τηλεκριτικός που σπάνια πέφτει έξω;;

Το περασμένο Σάββατο έκατσε και η εμφάνιση του Μένιου Φουρθιώτη στην εκπομπή της, που παίζει απέναντι στη «δική» του Κατερίνα Καραβάτου, και δεν ήθελαν και πολύ για να δημιουργηθούν διάφορα σενάρια κι έυλογες απορίες, γιατί σου λένε ορισμένοι ότι στο θαυμαστό κόσμο της τιβί, δεν γίνονται πάντα όλα… τυχαία.
Πολύ πιθανό βέβαια, να τρώει «πόρτα» απο το κανάλι η γνωστή παρουσιάστρια, λόγω των πρόσφατων αποκαλύψεων που κάναμε πριν λίγες μέρες… ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ )

Ωστόσο, ένα ερώτημα της Ντέπυ Γκολεμά, παλιά «λατρεμένη» της Σπυροπούλου, έρχεται να «ανάψει» φωτιές για το τηλεοπτικό μέλλον της νεαρής παρουσιάστριας στο κανάλι της Κάντζας!
Πριν λίγο καιρό, ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τα «αστέρια» του σταθμού – και πρώτη και καλύτερη την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μέχρι που έλειψε από την εκπομπή της – βρέθηκαν στην Κύπρο για τον Alpha που θα ανοίξει στο νησί.

Ωστόσο, από την παρέα έλαμψε δια της απουσίας της η Σπυροπούλου, η οποία δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις – ήταν Δευτέρα – και θα μπορούσε να ήταν κι εκείνη εκεί.
Κι έρχεται τώρα η Γκολεμά και αναρωτιεται, μέσα από τη στήλη της στη Reallife:

«Το γεγονός ότι στην Κύπρο πήγαν όλα τα μεγάλα ονόματα του καναλιού, αλλά όχι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, της οποίας δεν θα παίζεται και η εκπομπή, μας λέει κάτι;

Μας λέει…Άλλωστε, ούτε η αναβάθμιση της Ελένης είναι τυχαία, ούτε ότι το’χτισε τώρα το σπίτι της σπιτάκι της! Αυτό…άσχετο!», έγραψε χαρακτηριστικά στη στήλη της. Ατάκες όλο νόημα….

http://vip-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου