ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/10/16

Σε αναβρασμό οι ΑΝΕΛ Κοζάνης με τις εξελίξεις στην ΔΕΗ ! ! !

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σε αναβρασμό βρίσκονται οι ΑΝΕΛ Κοζάνης με τις τρέχουσες εξελίξεις στην ΔΕΗ και τη μεταφορά του 34% στο Υπερ-ταμείο.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, Π. Πλακεντάς, ένα από τα
σημαίνοντα στελέχη των ΑΝΕΛ στη Βόρεια Ελλάδα,  είχε εισηγηθεί στην εκτελεστική γραμματεία του κόμματος να μην ψηφίζουν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ τη μεταφορά στο Υπερ-ταμείο, ωστόσο δεν εισακούστηκε.

Μετά τη χθεσινή εξέλιξη, ο ίδιος φέρεται να είπε σε φιλικό του πρόσωπο, που το ρώτησε σχετικώς: «Συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε αυτό που λέγαμε προεκλογικά, ότι δηλαδή τα νερά και η ενέργεια είναι αδιαπραγμάτευτα.
Θα υπάρξει πολιτική σύγκρουση με την κυβέρνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποχωρήσω από το κόμμα. Θα συνεδριάσει πολύ σύντομα το κόμμα και οι αποφάσεις μας θα ανακοινωθούν”.

Προβληματισμένος με την εν λόγω εξέλιξη φέρεται και ο πρώην βουλευτής Κοζάνης και στέλεχος των ΑΝΕΛ, Χάρης Κάτανας, ο οποίος, με τη σειρά του, φέρεται να σχολίασε: “Για μένα πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον της περιοχής και όχι το κομματικό συμφέρον. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι αρνητική και στο επόμενο διάστημα θα τοποθετηθώ δημοσίως.”

To ζήτημα είναι τι θα κάνει ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης. Θα συνεχίσει να πιστεύει και να διαμηνύει  ότι τα νερά και η ενέργεια είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν ξεπουλιούνται, βγάζοντας τον κόσμο στους δρόμους ή θα “κρυφτεί” πίσω από τη θέση της κυβέρνησης ότι αυτή η μεταφορά δε σημαίνει ξεπούλημα της ΔΕΗ; Αν και είναι αργά για “δάκρυα”, αναμένουμε την επίσημη θέση του!

http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου