ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/10/16

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .... Ούτε την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου συμβουλίου της επικρατείας δεν σέβονται οι φασίστες που μας κυβερνάνε.
Συνεχίζουν να τρομοκρατουν την δικαιοσυνη , βριζουν και συνεχιζουν σαν πεζοδρομιακη χουντα οπως ειναι τον αντιδημοκρατικο και θεσμικο τους κατηφορο...ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΠΠΑ !!!!! .Η σημερινη σουπερ μνημονιακη χουντα που μιλαει για τo μνημονιo των αλλων και θελει να εχει τα καναλια δικα της και να λενε μονο οτι θελουν αυτοι .... Πλεον ο λαος πρεπει να βγει στους δρομους να αντιδρασει... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ !!!!! Οταν εχουμε να κανουμε με μια τετοια χουντα δεν συζηταμε τι συναινεση θα γινει δεν ουτε ποιο μικρο κομμα θα ψηφισουμε αυτα ειναι βλακειες.ψηφιζουμε νδ δαγκωτο και ας ειναι μνημονιακο κομμα οπως ο συριζα. ΝΔ ΔΑΓΚΩΤΟ μονο και μονο για να λευτερωθει η πατριδα απο τους ανθελληνες σταλινοφασιστες κατσαπλιαδες !!!!

αναγνωστης

http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου