ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/1/17

Μακρύγιαλος :Η κοπή πίτας του θρησκευτικού Συλλόγου <Άγος Γεώργιος>.ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΣΑΚΗ ΧΑΣΑΠΕΤΗ

Μετά από την μικρή παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο  έγινε η κοπή πίτας του θρησκευτικού Συλλόγου Αγ. Γεώργιος στο Μακρύγιαλο Πιερίας, από τον Αρχιερατικό επίτροπο και προϊστάμενο Δήμου Πύδνας- Κολινδρού Αιδεσιμολογιώτατο π. Ηλία Γκοτσίδη ,  και τον πατήρ Γεώργιο Μιάουρα. του χωριού  και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ναού.

Όπως κάθε χρόνο στην κοπή παρευρέθησαν η Αντιπεριφεριάρχης Σοφία Μαυρίδου, που είναι επίτιμη Πρόεδρος του Θρησκευτικού Συλλόγου  Κυρίων και Δεσποινίδων < Άγιος Γεώργιος> ο Αντιδήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού Χρήστος Πορφυρίδης, οι Δημοτικοι Σύμβουλοι Παναγιώτης Καζάς και Μωυσής Μαυρίδης εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν,Δ Κώστα Κουκοδήμο και ο εκδότης της εφημερίδας και πολιτευτής Απόστολος  Λάγιος.
Αμέσως μετά έγινε ένας σύντομος χαιρετισμός αοό την Αντιπεριγερειάρχη Σοφία Μαυρίδου και από τον Αρχιερατικό επίτροπο και προϊστάμενο Δήμου Πύδνας- Κολινδρού Αιδεσιμολογιώτατο π. Ηλία Γκοτσίδη ,  και τον πατήρ Γεώργιο Μιάουρα.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με ένα αναμνηστικό ρολόι από tην κ.Μαυρίδου οι κυρίες της παλαιάς διοίκησης του θρησκευτικού Συλλόγου για την μεγάλη προσφορά τους.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου