ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/2/17

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΦΩΤΟ)

Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του και συγκέντρωσε πλήθος καλεσμένων και επισήμων, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης τίμησε τους αθλητές του, για τις μεγάλες αγωνιστικές διακρίσεις που πέτυχαν το 2016, τους αριστούχους αθλητές του καθώς και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στους σκοπούς του Ομίλου και τον αθλητισμό.


Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστας Καρυώτης στο χαιρετισμό του, τόνισε ότι το 2016 ήταν η πλέον επιτυχημένη χρονιά του ΝΟΚΑΤ, καθώς δυο αθλητές του Νικολαΐδου και Καραμήτρος συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ η 4η θέση που κατέκτησε η  Κατερίνα Νικολαΐδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα διάκριση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, που έχει πια στις τάξεις του μια Ολυμπιονίκη, και αυτό είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων των Διοικήσεων μέχρι σήμερα. Συνεχάρη θερμά τους 4 Βαλκανιονίκες 2016 και όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες, και το ήθος τους, καθώς και στους προπονητές για το έργο τους και ευχαρίστησε τους γονείς όλων των αθλητών που στηρίζουν τα παιδιά τους  και τους εθελοντές χορηγούς και φίλους του Ομίλου που είναι παρόντες και αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Ομίλου. Επίσης με ιδιαίτερη θέρμη ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και τους Βουλευτές του Νομού, για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση σε κάθε αίτημα του Ν.Ο.ΚΑΤ. με σκοπό να εξασφαλιστούν οι καλύτερες το δυνατόν συνθήκες για τη προετοιμασία των αθλητών του.
Ιδιαίτερη, στάθηκε η βράβευση της Κατερίνας Νικολαΐδου καθώς ο Σεβασμιότατος που κλήθηκε να κάνει την απονομή, σπάζοντας το πρωτόκολλο, κάλεσε όλους τους εκπροσώπους της Τοπικής και Κεντρικής Διοίκησης να κάνουν όλοι μαζί την απονομή στην Ολυμπιονίκη.
Πολύ σημαντική και η παρουσία στην εκδήλωση της Χρυσής Ολυμπιονίκη του 1992 Βούλας Πατουλίδου και Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Θεσσαλονίκης, στην οποία απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, για την ανεκτίμητη προσφορά της στον Ελληνικό αθλητισμό και το Ολυμπιακό Ιδεώδες. Την πλακέτα απένειμαν ο Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ Κ. Καρυώτης μαζί με τον «Επίτιμο Πρόεδρο του Ν.Ο.ΚΑΤ.» Σταύρο Κουνδή. Τιμήθηκαν ακόμη ο κ. Χαράλαμπος Ζαπουνίδης για τη διαχρονική προσφορά του στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και τον αθλητισμό της Πιερίας, καθώς και οι προπονητές κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ Γιώργος Μπικογιάννης για την πρόκριση και συμμετοχή 2 αθλητών του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 και Κατερίνα Φυτοπούλου για τη σημαντική συνεισφορά της στις μεγάλες επιτυχίες του τμήματος κωπηλασίας το 2016, καθώς και η κα Χρυσούλα Παρλίτση για την πολυετή σημαντική προσφορά της στους σκοπούς του Ομίλου και το ναυταθλητισμό.
Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ 2016 ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ:
1)      την Ολυμπιονίκη του Κατερίνα Νικολαΐδου για την κατάκτηση της 4ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, στο αγώνισμα του διπλού σκιφ γυναικών μαζί με την αθλήτρια του ΕΝΟΑ Σοφία Ασουμανάκη.
2)      τον Καραμήτρο Θωμά για τη πρόκριση και συμμετοχή του στην Ολυμπιακή Ομάδα που εκπροσώπησε την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας
3)      Χατζησαββίδης Χρήστος - Νάστος Σωτήρης - Μαχαιρίδης Κυριάκος – Ζαβαντίας Κωνσταντίνος 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2016 στα αγωνίσματα της τετρακώπου και της Οκτακώπου παίδων.
4)      Κακούρης Νίκος - Ζέρβας Ειρηναίος:
Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της δικώπου χωρίς πηδαλιούχο Ανδρών στο 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
5)      Μπούσιου Γιώργος:  Δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα της τετρακώπου με πηδαλιούχο παίδων στο 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2016.
6)      Κούρτη Κατερίνα  και  Δανά Ζωή: Δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα της δικώπου κορασίδων στο 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας.
7)      Χαρισσόπουλος Αντώνιος:  Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του σκιφ Νέων Ανδρών στο 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2016.
8)      Κυριακίδου Κωνσταντίνα, Κωστοπούλου Κατερίνα, Τσαρούχα Μαρία, Φυτοπούλου Παρθενόπη:  Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της τετρακώπου κορασίδων στο 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2016.
9)      Καριπίδης Σάββας:  Δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του σκιφ παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κωπηλασίας 2016.
10)  Καλαμπάκας Νικόλαος – Κετσιτζόγλου Κωνσταντίνος – Γκανάτσιος Αθανάσιος – Ζιώγας Κωνσταντίνος :Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κωπηλασίας 2016.
11)  Καρπούζα Κυριακή – Χατζησαββίδου Δήμητρα :  Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού σκιφ κορασίδων 12 ετών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κωπηλασίας 2016.
12)   Ευάγγελο Βαρμπένη ως τον παλαιότερο εν ενεργεία αθλητή του τμήματος Ιστιοπλοΐας με τις περισσότερες διακρίσεις.
ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΕ Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.
Λευτέρης Ευσταθιάδης για την εισαγωγή του στη Σχολή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας  του Τ.Ε.Ι Λάρισας.
 ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ :
Α΄Γυμνασίου: Μπούσιου Γεώργιος,  Κοκκινοπλίτη Χριστίνα,   Μπούσιου Ελένη, Κανταρτζή Γεωργία, Καριπίδου Βασιλική Ρουκάς Πέτρος, Κουσίδου Άννα, Μπαλάτος Νικόλαος, Σταθακοπούλου Βασιλική
Β΄Γυμνασίου:, Μαρέτη Βασιλική, Σιανίδης Χρήστος, Ζιώγας Κωνσταντίνος, Ιορανίδης Αθανάσιος, Καρλέτσας Αθανάσιος.
Γ΄Γυμνασίου: Τσαρούχα Μαρία, Κωστοπούλου Κατερίνα, Κυριακίδου Κωνσταντίνα, Βαρμπένης Ευάγγελος,  Μπούφτας Μανώλης, Ηλιάδου Νίκη, Καλαϊτζίδου Αναστασία, Δεληγιάννη Ισαβέλλα.
Α΄Λυκείου: Πετρίδου Ειρήνη Άννα, Τομπρής Ιωάννης, Ζαβαντίας Κωνσταντίνος, Χατζησαββίδης Χρήστος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος, οι Βουλευτές Πιερίας Μ.Σκούφα, Χ.Τζαμακλής και Κ.Κουκοδήμος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ.Μαυρίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Β.Πατουλίδου, η εκπρόσωπος  Δημάρχου Π.Τζουμέρκα Μπατάλα, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Α.Λιακόπουλος, ο π.Βουλευτής Α.Καρπούζας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π.Μακρίδου – Παρτσαλίδου, Κ.Τσιουκάνης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Φ.Δρούγκας, ο Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Π.Μπατάλας, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, η εκπρόσωπος του Ε.Β.Επιμελητηρίου Τζ.Κωτίκα, ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ Σ.Κουνδής, ο π.Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ Γ.Μελετλίδης, ο Πρόεδρος Α.Παπανικολάου και το Δ.Σ. του Συλλόγου Πτυχιούχων Φ.Α. Πιερίας, Εκπρόσωποι Αθλητικών και άλλων συλλόγων καθώς και οι αθλητές του ΝΟΚΑΤ με τους γονείς τους, μέλη και φίλοι του Ομίλου και πολλοί ακόμη που δημιούργησαν στην κατάμεστη αίθουσα του Club-Restaurant του Ομίλου μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου