ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/3/17

ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ! Συγκλονιστική προφητεία του Γέροντα Παϊσιου για το ελληνικό χρέος!....

Μπορεί ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος να εκοιμήθει το 1994, τα λόγια του όμως για την οικονομική κατάσταση που θα έρθει......

στην Ελλάδα μοιάζουν σαν να προέρχονται από έναν άνθρωπο που ζει σήμερα τα γεγονότα.
Διαβάστε την συγκλονιστική προφητεία του για το ελληνικό χρέος
«Επέβαλαν στην χώρα μας – λέγει ο πατήρ Παΐσιος – ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνο να μην μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε• μ᾽ αυτό κατάφεραν, με εύλογη δικαιολογία, να επιβάλουν στον λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα δυσβάσταχτα, φόρους ασήκωτους, και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν τον λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν μ᾽ αυτό; Ακούστε• ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή την στιγμή δεν πρόκειται να του την χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στό έδαφος δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.
Θα λένε: «Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεστε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν• για να μην σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κ.λπ. πρέπει να αποδεχτείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου, έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοι είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοι οι φοροφυγάδες».
Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις και προτεραιότητες, με τις οποίες θα ξεγελούν τον κόσμο ότι θ᾽ ανακουφιστεί λίγο οικονομικά» (Από το βιβλίο τού ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, Σκεύος Εκλογής, Άγιον Όρος 1996, σ. 421).


vimaorthodoxias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου