ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/4/17

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Σφοδρή μονομαχία-σύγκρουση Αρτέμη Σώρρα και της Ε.ΣΥ με τα ΜΜΕ στην αρένα του ΕΣΡ

Μετά την εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία  του πολιτικού φορέα της ΕΣΥ και  αρχηγού της Αρτέμη Σώρρα...
 κατά των ΜΜΕ και κυρίως των τηλεοπτικών σταθμών που την αποκαλούν προκαταλαμβάνοντας την κοινή γνώμη λαμβάνοντας θέση υπέρ της ενοχής  σωρηδόν εγκληματική οργάνωση,πριν ακόμη  απαγγελθούν κατηγορίες δικόγραφο που συνέταξε ο συνήγορος υπεράσπισης της Βασίλειος Νουλέζας αναμένεται να κλιμακωθεί η ένταση και διαμάχη τους τις επόμενες ημέρες.
Καθώς αναμένεται να κληθούν να παράσχουν εξηγήσεις στο ΕΣΡ.
Ο δικηγόρος Ποινικολόγος  Βασίλης Νουλέζας που εκπροσωπεί νομικά την ΕΣΥ ζητά να παρέμβει το ΕΣΡ και την άμεση  λήψη πειθαρχικών μέτρων.
Όπως δε διέρρευσε αν τα ΜΜΕ δεν συμμορφωθούν με την κείμενη  Νομοθεσία και  συνεχίζουν να παραβιάζουν την ισχύουσα  ραδιοτηέοπτική Νομοθεσία  θα κατατεθεί εναντίον τους Αγωγή ηθικής βλάβης άρθρο 914ΑΚ καθώς και Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ, ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή