ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/4/17

O κ. Ηλιάδης απαντά για το σημερινό δημοσίευμα σχετικά με την εμπλοκή του στον Δήμο Κατερίνης (βίντεο)

Σάλο προκάλεσε απ' το πρωί ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ και συγκεκριμένα σε τοπικά blogs, με τίτλο: "Τελικά ποιος είναι Δήμαρχος στην Κατερίνη ;" και αφορούσε την απο 27/3/2017 επίσημη ανακοίνωση για συνεργασία του συμπολίτη μας κυρίου Φίλιππου Ηλιάδη με τον Δήμο Κατερίνης.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι τότε ο κ. Ηλιάδης είχε αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο σε
θέματα ενημέρωσης των δημοτών που αφορούν τον Δήμο Κατερίνης, αλλά και σε θέματα προώθησης του τουριστικού προϊόντος του Δήμου.

Το σχετικό δημοσίευμα θα το βρείτε εδώ: http://www.kapa-news.gr/2017/03/blog-post_7178.html

Το σημερινό δημοσίευμα όμως άφηνε αιχμές για την συνεργασία αυτή, αφού ανέφερε εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτή η συνεργασία αλλά και οι κινήσεις του εν λόγω συμπολίτη μας "ενόχλησαν" κάποιους στον Δήμο.

Το Kapa-News βρήκε σήμερα το πρωί τον κ. Ηλιάδης και του έθεσε ερωτήματα προκειμένου να λυθεί η όποια ή οι όποιες παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προαναφερθέν δημοσίευμα.

Στο παρακάτω βίντεο είναι καταγραμμένη όλη η θέση του κ. Ηλιάδη, τόσο σχετικά με το δημοσίευμα, όσο και σχετικά με την συνεργασία του με τον Δήμο Κατερίνης.

Δείτε το βίντεο:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου