ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/5/17

Εκδήλωση σε παραδοσιακούς ρυθμούς από το Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου Κατερίνης...

Για το πολύπλευρο έργο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Κατερίνης (ΚΗΦΗ), ενημερώθηκαν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Κατερίνης «Δρυάνιστα», στη διάρκεια μίας όμορφης εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου (δίπλα από τον Άγιο Χαράλαμπο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό).

Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να ενημερώσουν το προσωπικό και τους ωφελούμενους του Κέντρου, για τις δράσεις του συλλόγου και να ανταλλάξουν σχετικές πληροφορίες.
Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με χορούς και τραγούδια σε παραδοσιακούς ρυθμούς,  ενώ στη συνέχεια, μέλος της δομής συνοδευόμενος στο τραγούδι από όλη την ομάδας του ΚΗΦΗ «ψηλάφησε» με την λύρα του, αγαπημένους ποντιακούς σκοπούς.
Επιπλέον, παραδοσιακά  εδέσματα προσφέρθηκαν σε όλους από τα μέλη του συλλόγου, καθώς και κεράσματα, τα οποία  με μεράκι ετοίμασε για την περίσταση το ΚΗΦΗ.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή συμβολικών αναμνηστικών δώρων και με τους εκπροσώπους του  Δ.Σ. του συλλόγου «Δρυάνιστα», να εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για τις υπηρεσίες  που παρέχονται  στη δομή και να απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στα μέλη του ΚΗΦΗ, για ανταπόδοση της επίσκεψης στην πολιτιστική στέγη του συλλόγου.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΗΦΗ
Όπως είναι γνωστό το ΚΗΦΗ, αποτελεί μία ανοικτή δομή δωρεάν ημερήσιας φιλοξενίας, η οποία στεγάζεται σε κτίριο δίπλα από τον Άγιο Χαράλαμπο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, ενώ η λειτουργία της εντάσσεται στη ΔΗΚΕΔΗΚ.

Γενικότερα, το ΚΗΦΗ Δήμου Κατερίνης παρέχει υπηρεσίες ημερήσιας φιλοξενίας καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 έως 15:00 - τηλ. 23510 20095), σε 19 συμπολίτες μας. Ειδικότερα παρέχει: νοσηλευτική φροντίδα, φροντίδα για την ικανοποίηση πρακτικών αναγκών διαβίωσης, ατομική υγιεινή, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, προγράμματα ανάπτυξης λειτουργικών και κοινωνικών δεξιοτήτων κ.α.

Παράλληλα, διοργανώνεται σειρά εκδηλώσεων και εξωτερικών δραστηριοτήτων (εκκλησιασμός κ.α.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου