ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/5/17

Survivor: Νέα ημερομηνία τελικού; Τι θα δούμε την Τρίτη

Το Survivor μπαίνει πλέον την τελική ευθεία. Με πέντε παίκτες σε κάθε ομάδα, κάθε νίκη έχει τη δική της σημασία...

κάθε έπαθλο φέρνει τους παίκτες της μίας ομάδας κονά, και την άλλη στα... πρόθυρα σύγκρουσης.
Νέα σκληρή μονομαχία σήμερα στο Survivor με φόντο ένα έπαθλο -έκπληξη. Ποιός θα καταφέρει να κερδίσε σήμεραι; Σκληρές μάχες, σκληρές κουβέντες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, στην τελική ευθεία του Survivor. Κάθε μέρα, κάθε επεισόδιο, μας φέρνει πιο κοντά στην τελική ευθεία, τον μεγάλο τελικό.

Στο Survivor έχει και σήμερα... αγώνα μέχρι τελικής... πτώσης. Μπορεί να μην έχει αγώνα για ασυλία αυτή την εβδομάδα, αλλά οι αγώνες για έπαθλα φαγητού είναι αγώνες που Μαχητές και Διάσημοι θέλουν, η κάθε ομάδα για δικούς της λόγους, να κερδίσει. όσο μάλιστα πλησιάζουμε στο τέλος του παιχνιδιού, κάθε νίκη αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική τόσο σε ψυχολογίκό επίπεδο, όσο και σε σωματικό.

Δείτε τι περιμένει σήμερα τους παίκτες του Survivor.


Μπορεί για δυο αγώνες οι ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών του Survivor να ενώθηκαν προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν την ομάδα του Τούρκικου “Survivor”, όμως από thν Κυριακή έγιναν και πάλι αντίπαλοι. Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και ευστοχία την Κυριακή, ενώ το αγώνισμα της Δευτέρας απαιτούσε δύναμη και ευστοχία. Παρ'όλα αυτά οι Διάσημοι με δύο νίκες κατάφεραν να πάρουν... εκδίκηση, και με δύο συνεχόμενες νίκες απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού, ενώ οι Μαχητές επέστρεψαν για δεύτερη μέρα με άδεια χέρια στην παραλία τους.

Δείτε τι μας επιφυλάσσει το επόδιο της Τρίτης. Σκληρές κόντρες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, δυνατές μονομαχίες και ασφαλώς ένα έπαθλο-έκπληξη. Ποιός θα κερδίσει σήμερα; Θα συνεχίσουν οι Διάσημοι το σερί νικών, ή θα καταφέρουν οι Μαχητές να ανατρέψουν τα δεδομένα, και να επιστρέψουν στις νίκες;

Πότε θα γίνει ο τελικός

Τα δεδομένα για τον μεγάλο τελικό του Survivor φαίνεται πως αλλάζουν... Σύμφωνα με όσα είπε η Βαλεντίνη Ράντη στον αέρα της εκπομπής “Όλα Καλά”, ο τελικός του Survivor θα μετακινηθεί μια εβδομάδα μετά τον αρχικό προγραμματισμό. Πιθανότερο είναι πλέον ότι θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

«Αλλάζουν από ότι φαίνετι λίγο τα δεδομένα. Έχει ακουστεί η Ρόδος, το Γαλάτσι, βλέπουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Τούρκου παραγωγού για τη Μυτιλήνη και γενικότερα για το βόρειο Αιγαίο. Όπως λένε οι πληροφορίες μου μέχρι σήμερα, το 99% συγκεντρώνει η Ρόδος. Εμείς γνωρίζαμε ότι ο τελικός θα γίνει 26-27 Ιουνίου. Οι δικές μας πληροφορίες, οι πρόσφατες, λένε ότι ο τελικός θα μετακινηθεί κατά πάσα πιθανότατα μία εβδομάδα αργότερα και πιο πιθανή ημερομηνία είναι 2 Ιουλίου», είπε μεταξύ άλλων η Βαλεντίνη Ράντη.

Αυτό είναι το επόμενο αγώνισμα του Survivor, όπως προβλήθηκε στο τούρκικο Survivor.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου