ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/6/17

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18 ΣΤΟ 2Ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, επ’ ευκαιρία της λήξης του τρέχοντος σχολικού έτους, εύχονται καλή πρόοδο και υγεία σε όλους τους μαθητές του σχολείου ενώ συγχαίρουν τους αποφοίτους για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους και τους εύχονται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και καλά αποτελέσματα στις πανελλαδικές εξετάσεις.


Το σχολείο ενημερώνει επίσης τους μαθητές και τους γονείς/κηδεμόνες τους ότι πρόσφατα έχουν εισαχθεί σημαντικές αλλαγές στη διαδικασία εγγραφής των ΕΠΑΛ οι οποίες συνοψίζονται στα παρακάτω:

Οι εγγραφές στα ΕΠΑΛ πραγματοποιούνται σε δύο στάδια:
1ο  Στάδιο : Από Δευτέρα 19 Ιουνίου έως Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017
Απαιτείται Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://e-epal.minedu.gov.gr
Η χρήση της παραπάνω εφαρμογής γίνεται με τη βοήθεια των κωδικών του  taxisnet. Στην περίπτωση που οι γονείς/κηδεμόνες δεν διαθέτουν κωδικούς χρειάζεται να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.
Όσοι συναντούν δυσκολία στην συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ηλεκτρονική εφαρμογή και γενικότερα στην όλη διαδικασία μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο μας (2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης) για οποιαδήποτε βοήθεια.
2ο Στάδιο : Από Δευτέρα 26 Ιουνίου έως Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017
Μετά την ηλεκτρονική δήλωση,  οι ενδιαφερόμενοι/ες οφείλουν να παρουσιαστούν για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή στο σχολείο, προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση.
Τα δικαιολογητικά για την Α’ τάξη είναι:
1.      Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για ΕΠΑ.Λ. (εκτυπωμένη από την παραπάνω ηλεκτρονική εφαρμογή)
2.      Απολυτήριο Γυμνασίου (αποστέλλεται υπηρεσιακά από το Γυμνάσιο αποφοίτησης)
3.      Αστυνομική ταυτότητα του κηδεμόνα και του μαθητή (ή μόνο του μαθητή, εφόσον είναι ενήλικας)
4.      Φωτογραφίες (δύο)
5.      Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)
Τα δικαιολογητικά για την Β’ και Γ’ τάξη είναι:
1.      Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για ΕΠΑ.Λ. (εκτυπωμένη από την παραπάνω ηλεκτρονική εφαρμογή)
2.      Αστυνομική ταυτότητα του κηδεμόνα και του μαθητή (ή μόνο του μαθητή, εφόσον είναι ενήλικας)
3.      Φωτογραφίες (δύο για την Β’, τέσσερις για την Γ’)
4.      Απολυτήριο Λυκείου (ΓΕΛ / ΕΠΑΛ) ή Υπηρεσιακό Σημείωμα Μετεγγραφής εφόσον πρόκειται για μαθητή που μετεγγράφεται από άλλο σχολείο.

Η ομάδα εγγραφών θα εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου από  8:30 μέχρι  13:30, στο χώρο της  Βιβλιοθήκης του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου