ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/6/17

Δύσκολες ώρες για τη Ρένια Λουϊζίδου: “Κοιμάμαι σε ένα…”

Τι αποκάλυψε η Ρένια Λουϊζίδου;

Έφτασε στα όρια της κατάρρευσης από την υπερκόπωση, η Ρένια Λουϊζίδου, όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.


Οι δύσκολες εποχές την έχουν αναγκάσει να κάνουν δύο και τρεις δουλειές ταυτόχρονα.

Όπως δήλωσε η ίδια η Ρένια Λουιζίδου σε συνέντευξη της στο Tvzάπινγκ δουλεύει αμέτρητες ώρες, γεγονός, που την έχει αναγκάσει να μένει ακόμη και στο θέατρο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεδομένου ότι κάνουμε αυτή τη συζήτηση κι εγώ βρίσκομαι πάνω σ’ ένα ράντζο που κοιμάμαι στο καμαρίνι, κάποιες μέρες αυτού του χρόνου έφτασα στα όρια της σωματικής κούρασης» και συμπληρώνει:

«Ήμουν 17-18 ώρες στο πόδι δουλεύοντας, οπότε επάνω στην εβδομάδα μπορεί να κλατάρεις, αλλά όχι κάτι φοβερό και τρομερό. Παίρνεις μια βιταμίνη παραπάνω, κλέβεις έναν ύπνο στο ράντζο. Ασφαλώς στην ηλικία μου θα προτιμούσα να γίνεται ένα πράγμα τη φορά και να έχω περισσότερο χώρο και αέρα τριγύρω, αλλά οι εποχές είναι τέτοιες που δεν μπορείς να έχεις τέτοιες απαιτήσεις. Αυτά είναι πολυτέλειες» δήλωσε η Ρένια Λουϊζίδου.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου