ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/6/17

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Με αφορμή
1) δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ που αναφέρονται στην αγανάκτηση και την οργή των συνδημοτών μας σχετικά με την εστία μόλυνσης και τα κουνούπια από τα λιμνάζοντα ύδατα που δημιουργήθηκαν από την λήψη αμμοχάλικου στην κοίτη του ποταμού «πέλεκα».

2) την πρόσφατη δήλωση του Δημάρχου κ. Χιονίδη σε τοπική εκδήλωση για δημιουργία μνημείου στον «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΕΛΕΚΑ».
3) Το από 9-5-2017 αίτημα του συλλόγου «Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα» με το οποίο τα μέλη του ζητούν να ενημερωθούν για την φύση και την διεκπεραίωση των εργασιών στην περιοχή όπως και για το αν παρακολουθούνται και επιβλέπονται οι εργασίες που γίνονται στην κοίτη του ποταμού, αλλά και έξω από αυτήν, σύμφωνα με την επιστήμη και την Τεχνική.
4) Το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δεκάδες συνδημοτών μας που έχουν αποκοπεί από τα χωράφια τους και τις επιχειρήσεις τους και αναγκάζονται να διανύουν πολλά επιπλέον χιλιόμετρα καθημερινά.

Ρωτώ για ποια αναβάθμιση μιλά ο κ. Δήμαρχος; Ποιο σχέδιο και ποια μελέτη υπάρχει για την περιοχή; Ποιος την αποφάσισε και ποιος την εκτελεί; Γιατί δεν έχουν κληθεί ακόμη τα μέλη του συλλόγου για να ενημερωθούν για τα θέματα του αιτήματός τους; Τι σκοπεύετε να κάνετε άμεσα έτσι ώστε να απαλλαγούν οι περίοικοι από τα λιμνάζοντα ύδατα και τα κουνούπια;

Γιώργος Κυριακίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου