ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/6/17

Ελληνίδα, φέρνει τα πάνω κάτω στο πλύσιμο αυτοκινήτου, με μια «μαγική» συσκευή! [photos – video]

Μία μικρή συσκευή ασημί χρώματος και αξίας 6.500 ευρώ υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στο πλύσιμο των αυτοκινήτων, καθώς λειτουργεί με την πίεση των ατμών και…

χρειάζεται μόλις δύο έως τρία λίτρα νερού ανά όχημα αντί των 400, που ξοδεύονται στα κλασικά πλυντήρια.

Ο κατασκευαστής της συσκευής διαβεβαιώνει μάλιστα, ότι καθαρίζει καλύτερα από ό,τι οι βούρτσες των αυτόματων πλυντηρίων αυτοκινήτων, ενώ είναι και απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, επειδή δεν χρησιμοποιεί κανενός είδους χημικά, παρά μόνον νερό και δεν δημιουργούνται βρώμικα απόνερα.
Μία νεαρή Ελληνίδα απέκτησε τα δικαιώματα του καινοτόμου συστήματος πλύσης για τη Γερμανία, όταν το είδε σε εμπορική έκθεση στη χώρα μας και ίδρυσε μία εταιρεία, που κάνει χρυσές δουλειές. Η Άρτεμις Διαπούλη προσφέρει στην τιμή των 49 ευρώ ένα βιολογικό ατμόλουτρο καθαρισμού του αυτοκινήτου εξωτερικά και εσωτερικά με ραντεβού στο σημείο, όπου επιθυμεί ο πελάτης.

Ο ατμός εισχωρεί μέχρι την πιο κρυφή γωνιά του αμαξώματος και κάνει σαν καινούρια τα καθίσματα, τις εσωτερικές επενδύσεις και τα πλαστικά.
Οι δουλειές πάνε μάλιστα τόσο καλά για την επινοητική επιχειρηματία, ώστε αναπτύσσει ένα πρόγραμμα Franchise με δίκτυο συνεργατών στις μεγάλες πόλεις της Γερμανίας.


πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου