24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Με την πένα του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου

8/7/17

Ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης 2 Αντλιοστασίων της παραλιακής ζώνης Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς Προϋπολογισμού 900.000€

Λιτόχωρο, 8 Ιουλίου 2017

Υπογράφηκε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, η απόφαση ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020», των 2 αντλιοστασίων στην παραλία...
της Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς με προϋπολογισμό 900.000€ όπως ανακοινώθηκε έπειτα από τη συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου με την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ και ΤΑ κ. Ευγενία Φωτονιάτα στις αρχές του έτους. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Δήμου προχώρησε σε σύνταξη μελετών και υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για την ενσωμάτωση των 2 απαραίτητων αντλιοστασίων της παραλιακής ζώνης Λεπτοκαρυάς τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν στην αρχική μελέτη και η απουσία τους θα προκαλούσε τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα στο παραλιακό μέτωπο της Λεπτοκαρυάς ενώ η εύρυθμη λειτουργία συνολικά του δικτύου θα ήταν αδύνατη.

Στο προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης για χρηματοδότηση της κατασκευής του συνδετήριου αγωγού Παλαιού Παντελεήμονα με τον κεντρικό αγωγό του Νέου Παντελεήμονα, προϋπολογισμού 435.000€ ως συνέχεια των δεσμεύσεων που ακολούθησαν της συνάντησης του Δημάρχου, με τους αρμόδιους φορείς χρηματοδότησης.

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου