24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Με την πένα του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου

15/7/17

Δεκάδες πυρκαγιές στην χώρα μέσα σε ένα 24ωρο

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου εκδηλώθηκαν 52 δασικές πυρκαγιές. Οι περισσότερες από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο.


Η κατάσταση όσον αφορά τις υπόλοιπες πυρκαγιές έχει ως εξής:

Όλες οι πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί στη Ζάκυνθο, έχουν οριοθετηθεί περιμετρικά και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13/07/2017 και ώρα 13:45 στην περιοχή Ζευγολατιό Κορίνθου, έχει οριοθετηθεί περιμετρικά, χωρίς ενεργό μέτωπο και αντιμετωπίζεται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 14/07/2017 και ώρα 20:55 στην περιοχή Σφηνάρι στο Καστέλι Χανίων, έχει οριοθετηθεί περιμετρικά, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο και αντιμετωπίζεται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στις 06:12 στην περιοχή Πόρτο Ράφτη Αττικής, είναι σε ύφεση, ενώ στην περιοχή παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τον πλήρη έλεγχο της.

Σήμερα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 3) προβλέπεται για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Αργολίδας, Κορίνθου, Έβρου, Λασιθίου, στα νησιά Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Ιθάκη, Παξοί, Θάσο, Σαμοθράκη, Χίο, Ψαρά, Λέσβο, Σάμος, Ικαρία, Σκύρο, Πάτμο, Λειψοί, Αρκοί, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Αστυπάλαια και Κάρπαθο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου