ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/7/17

Μετά από 30 χρόνια παραμονής τους στο κέντρο της πόλης, οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης (με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου) μεταφέρονται (ευτυχώς όχι στον βιολογικό καθαρισμό), αλλά στην Γανόχωρα, στο γκαράζ του Δήμου.

Η Δημοτική αρχή (και προφανώς η διοίκηση του ραδιοφώνου) έκρινε οτι στη Γανόχωρα είναι ο καταλληλότερος χώρος για το 1ο Δημοτικό Ραδιόφωνο που εξέπεμψε σήμα στη χώρα μας.

Εγώ απλά θυμίζω οτι «αντικαθεστωτικές φωνές» μπορεί να συνεχίζει να φιλοξενεί στη συχνότητά του το Ραδιόφωνο και μέσω τηλεφώνου... με τον κίνδυνο πάντα, την επόμενη φορά να μετεγκατασταθεί στον... Άγιο Δημήτριο!
Μπορεί να είναι (πικρή) αλήθεια, το γεγονός οτι είχαμε να δούμε σε δημοτικό συμβούλιο συνάδελφο του Δημοτικού Ραδιοφώνου, κάτι χρόνια, όμως επ’ αυτού δεν ευθύνεται ο συνάδελφος, αλλά η διορισμένη διοίκηση της επιχείρησης, η οποία από την εξωτική Γανόχωρα, θα μπορεί να επιβλέπει (μαζί με τα άλλα καθήκοντά της) και την λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου