ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/7/17

Δέσποινα Βανδή: Η τηλεοπτική πρόταση που της έγινε και δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δέσποινα Βανδή έχει δοκιμαστεί τηλεοπτικά και τα έχει φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Τόσο η...

παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision-και μάλιστα δύο φορές-, αλλά και η παρουσίαση του Madwalk πέρσι συζητήθηκαν πολύ και η δημοφιλής τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις.

Σήμερα, με αφορμή τη βραδινή έξοδο της Δέσποινας Βανδή στην παράσταση «Γιε μου, που πας» στο θέατρο Αθηνά και τις δηλώσεις της στη Σάσα Σταμάτη, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε για πρώτη φορά την πρόταση που είχε γίνει στην τραγουδίστρια και δεν την είχε δημοσιοποιήσει μέχρι και σήμερα.

«Αν θέλει να κάτσει εδώ, θα το είχε κάνει εδώ και πολλά χρόνια, γιατί κάθε χρόνο δέχεται πρόταση, οπότε δεν την πολυνοιάζει –δεν είναι από αυτές που θέλει να γίνει παρουσιάστρια-. Εγώ το ξέρω τώρα, η ίδια δεν το έχει πει ποτέ, έχει δεχτεί προτάσεις, και από το Mega πρόταση για πρωινό, δεν την ενδιαφέρει, έχει κάνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα στην τηλεόραση!» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου