ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/7/17

Τα Νέα της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” - Συνεστίαση με Μουσική στη ΛΑΦΛΙ (Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λιτοχώρου)

Την 10η Ιουλίου 2017 η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”, πραγματοποίησε συνεστίαση των χορωδών και των μελών της, με συνοδεία μουσικής στη ΛΑΦΛΙ.


Η εκδήλωση όπως δήλωσαν σχεδόν όλοι όσοι παραβρέθηκαν, ήταν τέλεια οργανωμένη από κάθε πλευρά, τακτοποίηση χώρου (βεράντα), τραπεζιών, σωστή επιλογή μενού και ορεκτικών αλλά και της μουσικής.

Η ορχήστρα που μας διασκέδασε αποτελούνταν από τους παρακάτω μουσικούς:

στο πιάνο η Κατερίνα Ελενίδου και ερμηνευτές οι: Ιωάννα Ηλιάδου, ‘Αννα Κελερμένου, Μαρία Αυγουστίδου, Μαρία Βούλγαρη, Μαρία Τσοπανοπούλου και Αθανάσιος Μπατάλας, υπό την διεύθυνση του άξιου μαέστρου μας Ευθύμη Μαυρίδη και οι οποίοι ερμήνευσαν ρετρό αλλά και άλλα τραγούδια. Στο τέλος ο χορωδός μας Νίκος Φαρμάκης ερμήνευσε 2 ακόμη τραγούδια.
Ολους τους ερμηνευτές , την πιανίστρια και το μαέστρο μας τους ευχαριστούμε πολύ.

Την συνεστίασή μας τίμησαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Δίου-Ολύμπου Νίκος Λάππας και ο Συνταγματάρχης Αριστείδης Ηλιόπουλος διοικητής του συντάγματος Ευελπίδων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
Ηταν μια ξεχωριστή βραδιά, την οποία όλοι απολαύσαμε, αφού τόσο το περιβάλλον, το φαγητό, η πανσέληνος του Ιουλίου (μία (1) μέρα αργότερα) και η εξαιρετική μουσική, μας έκαναν και νιώσαμε υπέροχα.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου