ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

12/7/17

Δυο απο τον ΠΑΟΚ μετακομίζουν στην Κατερίνη και τον Πιερικό

Κάτοικοι Κατερίνης οι Μανώλης Κραγιόπουλος και Σωκράτης Κυριλλίδης...

Στην απόκτηση δύο νεαρών ταλέντων από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού προχώρησε ο Πιερικός. Πρόκειται για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Μανώλη Κραγιόπουλο, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κατερίνη και τον 19χρονο αμυντικό μέσο Σωκράτη Κυριλλίδη.

Ο πρώτος προέρχεται από τις ακαδημίες του Πιερικού και έχει αγωνιστεί στον Βατανιακό και την Arsenal elite. Ο Κροαγόπουλος μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και παράλληλα πολύ ικανοποιημένος που ανήκω πλέον στην ιστορική ομάδα του Πιερικού. Υπόσχομαι πως θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Κυριλλίδης κατάγεται από τη Σιάτιστα και πέρυσι αγωνίστηκε στον δεύτερο στον Αιγινιακό. Ο νεαρός χαφ μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είναι τιμή μου και χαρά μου να αγωνιστώ σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να ανήκω στο ρόστερ της ομάδας του Πιερικού».

Η ομάδα της Κατερίνης ανέφερε: «Ο ΣΦΚ Πιερικός καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τους δυο παραπάνω νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Τους ευχόμαστε να είναι υγιής και να προσφέρουν στην ομάδα μας πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα. Ο ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την έναρξη συνεργασίας αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον Πιερικό».

Οι συνεργάτες του Ιωαννίδη
Παράλληλα, ανακοινώθηκε το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Τάσο Ιωαννίδη. Πρόκειται για τον Σάκη Λιάγκα που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του έμπειρου τεχνικού, αλλά και του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Συμεωνίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι μετά την πρόσληψη του Τάσου Ιωαννίδη στη θέση του προπονητή αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ συνεχίστηκε η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που απαρτίζεται από τους άμεσους συνεργάτες του προπονητή με τον γνωστό Αθανάσιο (Σάκη) Λιάγκα και τον Γιάννη Συμεωνίδη προπονητή τερματοφυλάκων. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τους εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου